| alexstar_1336 a întrebat:

Am si eu o problema, in septembrie am facut sex cu prietena mea si dupa 1-2 a inceput sa o usture a luat nu stiu ce crema si a incetat eu panicat ca ma manca si pe mine am vb la farmacie si a zis ca pot da si eu, zis si facut, mi-a trecut in octombrie aveam doar mancarimi usoare, ma trezeam dimineata ma scarpinam usor si aveam mici pete rosii, a trecut si de 1 sapt, ma mananca si am o secretie alba pe penis, am citit sa ma spal des si cu apa calduta, o fac si tot ma mananca, faza e ca stau in Austria si inca nu sunt asigurat si imi este cam frica, ce sunt aceste mancarimi, eu m-am gandit ca poate sa fie de la perzevativ, de la uleiul acestuia, habar nu am, orice sfat ajuta, cred...multumesc!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ati facut amandoi o infectie. Fie fiindca unul dintre voi o avea deja si v-ati facut analizele superficial (sau chiar deloc), fie fiindca nu ati respectat igiena minima a actului sexual. Nici ea nu s-a vindecat, doar a cronicizat infectia care este acum mai profunda si da mai putine simptome (dar e transmisibila si actioneaza, lasand sechele si la ea). Tu, evident nu te-ai vindecat, nici nu aveai cum dand cu o crema recomandata de farmacista (care iti recomanda ceva doar de urgenta, pentru 1-2 zile maxim, pana ajungi la medic, nici o farmacista din lume nu e atat de nebuna incat sa se substituie medicului)

| sofisis a răspuns:

Cel mai probabil v-ati procopsit cu ceva candida sau altceva de natura infectioasa. Trebuie sa va vada un medic si sa va dea medicamentele adecvate.

| alina2k18 a răspuns:

Ceva infectie ai.
Nu e grav, dar trebuie Tratata CORECT dupa ce mergi la medic si faci si niste analize.

| Bogdann1107 a răspuns:

Daca ai bubite rosii pe capul penisului, e crapat( gen deshidratat), si te mananca e candida sigur.
Folositi prezervativul sau dati o suma mica pentru un set de analize sa fiti linistiti!