Salut!
din expeienta mea iti spun sincer eu fara un motiv zambesc tuturor oamenilor.
Este posibil ca notele lui sa fie unele mai mici decat s-ar fi asteptat si este posibil sa ii fie rusine sa iti spuna sau sa inceapa o conversatie de frica ca ii vei reaminti de note. Daca tie iti place de el ar cam trebui sa-i spui sau daca iti este mai simplu gasestel si tu prin scoala si cred ca este mai simplu.
Uneori nu trebuie sa lasi sentimentele blocate in sufletul tau.
Buna, ma bucur ca nu sunt singura persoana care zambeste tuturor o sa incerc sa vorbesc mai mult cu el cand o sa.l vad prin liceu... multumesc pentru raspuns :*
Nu pe facebook se leaga idilele adevarate, mai ales ca oarecum va cunoasteti deja. Propune-i direct prin viu grai o plimbare in doi. Doar astfel vei reusi sa-ti dai seama de sentimentele lui fata de tine. Incearca astfel daca doresti cu adevarat sa reusesti sa-l cuceresti. Succes.
Daca baiatul este interesat de tine nu numai ca iti raspunde de fiecare data, dar iti propune si alte subiecte si incearca sa te intalneasca sau sa te invite sa petreci timp cu el. Ceea ce ne povestesti ca s-a intamplat pana acum nu inseamna aproape nimic.
Nu pune multa baza pe relatiile pe net. Pentru celalalt poate fi o joaca sau un mod de a-si pierde timpul. Si sunt multe motive pentru care se poate sa nu fi raspuns. O problema tehnica, sau are o problema in familie sau cine stie ce altceva. Incearca sa ai o relatie reala, fata in fata.