Pai asta am patit si eu cu prietena mea...da o sa il faci sa uite iti agrantez
incearca sa vorbesti cu el. daca se simte prost ca te-ai despartit de el din cauza ca se gandea la fosta insemna ca tine la tine
Câți ani are el? Câți ani ai tu? Câți ani are fosta?
De când sunteți împreună?
Spune-mi ca să îți pot da un răspuns complex!
O iubire nu se uita nicidata chiar daca drumurile se despart,asta nu insemna ca nu mai poate iubii din nou cu aceeasi pasiune sau chiar mai mult, nu vad nici un motiv sa te desparti de un barbat doar pentru ca inca mai are sentimente pentru trecut, trecutul e trecut, tu ar fi trebuit sa fi viitorul lui si sa il sustii nu sa il indepartezi aiurea, ai face bine sa iti ceri scuze pentru reactia ta exagerata si daca accepta sa va traiti viata si evident ca trecutul va ramane in umbra
Cica cine nu are batrani sa ii cumpere,sunt si ei buni la ceva, daca tinerii care sunt la inceput de drum se intreaba intre ei, nu prea pot primii raspunsuri competente, cu parintii nu indraznesc sa comunice in aces mod, deci chiar e bun un astfel de site care printre multele raspunsuri slabe se mai nimeresc si chestii de bun simt si realiste
Nu trebuia sa inceapa o relatie cu tine, daca el inca era cu gandul la o alta persoana sau poate asa a incercat sa o uite..De uitat poate ca nu o va uita, cel putin prea curand.Nu ti-a zis de la inceput ca mai este cu gandul la fosta, crezand ca va putea ascunde si trece peste trecut.Te-ai despartit de el poate si din orgoliu ca el se gandeste la alta in timp ce era cu tine, pentru ca nici lui nu cred ca-i convenea sa-i zici ca tu esti cu gandu la altul.Eu zic ca pentru o eventuala impacare, daca iti doresti asta sa te gandesti ca o sa dureze timp pana vei fi pe primul loc in gandurile lui si daca si cat esti dispusa sa astepti pana sa se intample asta:*
Atata timp cand el o iubeste pe ea nu il poti face sa nu se gandeasca la ea eu iti sugeres sa va faceti o intalnire si sa-l intrebi pe cine iubesti pe mine sau pe ea! Si el daca iti rasp de tine tu ramai daca zici de ea incerci sa uiti tu d eel!