| Valentynaaa a întrebat:

..Am si eu o problema, Iubitul meu! Sunt impreuna cu el de aproape 4 luni si el uneori uita ca exist adica trece pe langa mine ca si cum as fi invizibila iar alteori se opresete vorbeste cu mine si alte chesti dar cea ce ma deranjeaza pe mine este ca ii e frica ma sa sarute x_x...Ce ar trebvui sa fac? FUNDITAbig grinsad

Răspuns Câştigător
| MishikiCrisy a răspuns:

La un moment potrivit, cand sarbatoriti ceva sau cand sunteti foarte fericiti in acelasi timp, il iei frumusel de gat si ii dai un sarut luung... dupa asta nu ar mai trebui sa ii fie frica big grin

3 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Vai.E clar ca sunteti un cuplu de copii. Duceti-va mai bine si jucativa ceva afara si lasati iubirea pentru cativa ani mai tarziu.

| justitiarul a răspuns:

Probabil ii e rusine sa se afiseze cu tine in societate, pentru ca altfel nu-mi explic reactia lui.

| Gabriella24 a răspuns:

Buna! Eu sincer cred ca nu merita... ce naiba ai o iubita treci pe langa ea, nici un buna nu ii zici si nici macar nu vrei sa o saruti. E o prostie ar trebui sa cauti un baiat care sa aiba grija de tine sa te trateze ca pe o princesa cu diferite apelative diminutivale... si cu saruturi si alea alea. Nu ai nevoie de un tip care trece pe langa tine de parca nu te-ar cunoaste. Bafta! :* paa!