| Vlad_5432 a întrebat:

Am si eu o problema: la inceputul anului scolar am avut/am in clasa o colega care mi-a placut de cand am vazut-o. Toate au trecut si intre timp imi placea tot mai tare de ea. Intr-o zi am intrebat-o me mess daca nu vrea sa fie cu mine(am zis doar in gluma) ea raspunzandu-mi ca vorbim maine la scoala. A doua zi a stat toata ziua pe langa ea si ea nu mi-a zis nimicsad.
A treia zi la fel si in a patra zi am sunato si am intrebat-o iar, ea spunand ca se mai gandeste. Ideea e ca de atunci suntem suparati unul pe altul din nu stiu care motiv cum ca ea nu ar fi vrut sa ma rafuze sau ceva de genul.
Totusi acum imi pare rau dar orgoliul nu ma lasa sa vorbesc iar cu ea si sa ma impac.
Ajutati-ma va rog cu o sugestie dar nu ceva de gen "du-te la ea si zic nu stiu ce sau asa" altceva.
FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Prankster6 a răspuns:

O sa fie greu dar uite, nu dispera las-o o zi fara sa o bagi in seama, poate ei nu ii place sa va vada colegii impreuna. pe mess spune-i simplu draga mea, imi placi! esti frumoasa, sensibila, ma intelegi etc. as vrea sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie intre noi 2 :d

4 răspunsuri:
| puiut_3909 a răspuns:

Incear ca afli de la preitenele ei daca a zis ceva de tine si apoi daca raspunsul e poozitiv incearca sa o impresionezi cu ceva.

| yournameplease a răspuns:

Chiar trebuie sa te duci la ea si ii vorbesti foarte calm si frumos ca nu intelegi de ce te ignora sau de ce e suparata pe tine. Apoi ii mai spui ca iti place mult dar mult de tot de ea si o intrebi ultima data daca vrea sa fiti impreuna. Daca iti spune ca se mai gandeste ii spui ca e " o nehoarata, care nu stie ce vrea si ca nu ti se pare dragut ca te tot amana ". " Ti-am dat timp de gandire foarte mult, te rog sa imi raspunzi ".
Sti care e faza?, eu cred ca te place si te testeaza, insa tu trebuie sa continui sa te ti dupa ea. Probabil este o tehnica, sa te puna la incercare. Eu asa fac de obicei. Daca iti vorbeste urat sau te respinge intr-un mod mai ciudat, retrage-te sau pune un amic de-al tau sa afle daca te place.

| Vlad_5432 explică:

Nu mai vorbim de la inceputul iernii!

| Gh0s7d4n a răspuns:

Roaga un prieten comun sa afle sau pe prietenii ei