| riki47848 a întrebat:

am si eu o problema.Lam iertat odata,si acum paremise iar m-a inselat,dar nu stiu la sigur toti spun ca el a fost cu ea intro seara,dar el spune ca nu, am vorbit si cu ea, ea la fel spune ca nu a fost cu el...Cum credeti chiar a fost?, ce sa fac in acest caz?

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Tu ai crezut ca el chiar va recunoaste ca a fost cu ea? daca toti iti spun ca el a fost inseamna ca el o fi fost si fa cum crezi u ca e mai bine[eu i-as da papucii]

| neutrino a răspuns:

Daca nu aveti incredere unul in celalalt lasati-o balta. Aceasta nu este o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu chiar ce se faci, dar daca nu il crezi va zice ca nu ai incredere in el. Gandeste in cine poti avea incredere, si iti zic daca i adevarat nu il mai ierta cel care o face prima data o face si a doua oara si a treia.

| catthshshshs a răspuns:

Mai bine las-o balta. Nu iti mai framanta creierul cu el. Next!

| Nov a răspuns:

Cruce si sa ti se para smug

| GeooEuu a răspuns:

Daca a facut-o odata o va mai face, si inca de multe ori. In locul tau i-as da papucii, e mai bine asa pentru tine. Decat sa suferi foarte mult in viitor mai bine suferi putin acum. Sper ca te-am ajutat. Bafta! [fundita? on the phone

| onasis1961 a răspuns:

Dacă într-o relaţie nu există încredere reciprocă, lăsaţi-o baltă! Ia în calcul că şi respectiva a negat, poate au dreptate ei! Tipa ar fi recunoscut pentru a fi cu el! Nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i liber daca el tine la tine cu adearat se intoarce si te va mai cauta... daca nu..inseamna k e adevarat si ce spune lumea la urma urmei ei 2 nu ti-ar recunoaste sa fie asa nu e logic?