Te-a testat sa vada daca o iubesti. Se pare ca fetita este cam infantilă. Ar trebui sa ii propui si tu la fel, sa vina la tine prin ploaie.
Fratioare, fata este toxica pentru tine. Te-a testat daca esti cavalerul il armura si te duci la ea prin ploaie. Nu are toate mintiile la ea sau este infantila. Sincer, nu merita sa induri sa te balacareasca. Sunt destule fete, si una care ar tine la tine, te-ar proteja si nu te-ar lasa sa pleci prin ploaie orice ar fi, pentru ca sanatatea e mai importanta decat orice.
Ii trece ei, nu ai vrut sa mergi, nu ai mers. Trebuie si ea sa inteleaga ca era vreme urata afara. Nu venea maine apocalipsa sa trebuiasca neaparat sa va vedeti. Plus ca exista internet
Da-i pace. Este bine ca iti faci griji si te felicit. Tine-o tot asa
Plus ca u conteaza cine are dreptate sau cine nu. La fel ca aceasta cearta, o sa mai fie si altele. Conteaza cum treceti voi peste acest lucru.
Atunci cand vine momentul sa va certati si o faceti, nu trebui sa lasi orgoliul si impulsurile nervoase sa puna stapanire pe tine. Incearca sa constientizezi momentul. Daca faceati ceva de genul (sa zicem) si in primele zile in care v-ati cunoscut, sigur nu se supara nimeni. Si tu si ea trebuie sa va ganditi la prima zi in care v-ati indragostit unul de celalalt si la cat de frumos era. De ce nu este asa si acum? Dar bine... asta ar trebui sa ii zic ei.
Mult succes si o zi faina sa ai! Si intelegere
Ai procedat corect. Las-o ca ii trece supararea. Aveti timp sa va vedeti si altadata cand timpul este bun pentru o plimbare in oras sau in parc.
Scapă de ea, nu-ți mai bate capul. Dacă se ceartă cu tine de la asta, clar n-o să rezistați mult.
De ce nu puo problema invers si ataci cu armele ei?
Daca te iubeste ar vrea sa stai prin ploaie?
E dusă cu capul grav. Dacă ajungi să te căsătorești cu una ca asta vei ajunge să îți blestemi zilele. Scapă cât mai repede de ea.
Daca ti-e frica de putina ploaie, ce vei face cand vei avea dificultati adevarate?
Pai clar nu o iubesti. Daca nu esti in stare sa " stai zeci de minute dupa un autobuz" si ti-e tot una ca o vezi azi sau peste o saptamana, nu e iubire sincer fara suparare. Daca dupa un autobuz si mers putin prin ploaie ti-e greu sa faci pentru ea, ce sa mai vorbim atunci de alte compromisuri mult mai mari?
Cand iubesti pe cineva nu ti-e tot una ca o vezi acum sau altadata. In mod normal ar trebui sa iti lipseasca si sa faci orice ca sa o vezi. Ce motiv absurd. ploaia.
Eu in locul ei nici nu as mai fi continuat relatia sincer.
As fi mers!
Dacă ar fi plouat foarte des și vroia sa vin in toate aceste zile... poate spuneam nu, uneori.
Iubita ta nu are dreptate, nu ai comportament de fata, esti mai rau ca una.
Eu am mers prin ploaie sa imi vad iubitul si nu am mai patit nimic. Iar cand ai o relatie serioasa niciodata nu este prea mult sa o vezi/sa il vezi. Nu cum zici tu "cee, au trecut doar 2 zile, sa ma scuteasca".
Despartiti-va, e clar ca stati impreuna degeaba.