Daca e sa fie cineva suparat...tu ai avea dreptul asta, dupa ce ca el o comite cu alcoolul nu inteleg de ce tot el face pe suparatul si tot el s a saturat, ei si a cerut vreodata scuze cand te a suparat? daca da atunci cere ti scuze si spune-i ca la nervi ai vorbit fara sa gandesti, eu cred ca veti impaca intr-un final
Spune-i ca iti pare rau si ca nu vrei sa strici o relatie ca a voastra din cauza nervilor. spune-i ce simti, spune-i ca il iubesti si lasa-l un timp sa proceseze tot, nu ii da tot timpul mesaje, nu il suna tot timpul. Succes, sunt sigura ca va veti impaca.
Nu mi se pare ca tu esti cea care ar trebui sa isi ceara scuze.
Eu la a treia betie l-as fi lasat. Nu as sta niciodata cu un baiat care bea atat de mult incat sa se imbete.
Gandeste-te cate probleme au de infruntat zilnic mii de cupluri din cauza alcoolului.
Lasa-l sa isi duca amenintarea la capat. Nu ai nevoie de un astfel de baiat. Meriti mult mai mult!
Tu sa-ti ceri scuze? El sa-si ceara. Tu la ce te gandesti la urmatorul an cu el sau in eventualitatea anilor care vor urma impreuna daca va fi sa fie. Deja ti-ai mancat 2 ani din viata cred eu degeaba. O relatie la distanta nu va merge niciodata, oricate explicatii o sa-mi dai o sa raman de aceaiasi parere. Sa iti explic si de ce cred asta. In primul rand el e la distanta si tu ai vorbit cu el la telefon pe messenger si v-ati intalnit de 20 de ori. Aia nu e relatie pentru ca tu nu stii ce fel de persoana e el in viata de zi cu zi(poate cu tine e totul numai roz), cu ce se ocupa(el poate sa-ti spuna ce vrea el si tu trebuie sa il crezi ca oricum nu ai alta optiune). In al doilea rand bea ceea ce e foarte grev. Eu nu zic acum sa ii izolam pe cei care le au cu bautul ci din contra sa-i ajutam. Dar tu de la distanta nu ai cum. Poate el bea mai mult decat iti spune el. Tu nu ai de unde sa stii. In concluzie tu nu ai de unde sa stii daca viata pe care ti-a expus-o el e adevarata. Trebuie sa te gandesti si la viitorul tau dar e treaba ta. Eu ti-am dat o opinie. Sper ca te-am ajutat.
Parerea mea este sa il lasi pentru ca am avut o prietena care a avut parinti asa si pana la urma au divortat.Are 19 ani si bea? Ok, te inteleg pe tine ca ti la el si e foarte dragut din partea ta ca incerci sa ii spui sa nu mai bea, dar nu va face chestia asta.Am urat din totdeauna sa ma combin cu un baiat care bea.Nu se va lasa niciodata.Eu zic sa ii dai ceva timp, dar sfatul meu e sa faci cale intoarsa.Nu merita, mai bine gaseste-ti unu nealcoolic.
Am incercat sa rup legatura cu el, dar nu pot. Daca nu vorbim o zi simt ca ma sufoc
Oricum,nu cred ca esti tu de vina.El e de vina ca a venit beat, a meritat-o pana la urma.Trebuie sa stai cu capul sus si sa incerci sa uiti de el.Un baiat care te iubeste foarte mult, si-ar fi cerut scuze in timpul certei
Explica-i ca te-ai ingrijorat pentru sanatatea lui, il iubesti mult si iti pasa.Suna-l si vorbeste cu el, sigur va intelege. Cere-ti iertare pentru felul in care i-ai vorbit, dar nu crezi ca si el este dator cu niste scuze?
Bananacantareata87 întreabă: