| dyzzy22 a întrebat:

Am si eu o problema. M-am certat cu prietenul meu, este zodia berbec, eu sunt rac.Nu reusesc sa-l inteleg absolut deloc! el vrea libertate, noi suntem 2 caractere diferite! As dori un sfat, nu stiu cum sa ma m-ai comport cu el, are o personalitate foarte ciudata, la el totul se rezolva in viteza! V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da mai multe sugestii despre cum sa actionez si mai multe despre cei din zodia aceasta...Ms ast ajutorul vostru!

Răspuns Câştigător
| rolly14 a răspuns:

Berbecii sunt niste caractere foarte dinamice asta e clar ca nu poti sa-l pui sa fie ai linistit. Ei trebuie sa faca ceva mereu ca nu suporta sa stea o clipa jos si da cum ai spus vor multa libertate. TU esti rac si esti foarte sensibila iar berbecul fiind una dintre zodiile cele mai incapatanate si rele crede ca te poate manipula usor daca nu isi ia talpasita.Stiu sunt niste caractere foarte complexe, eu sunt zodia taur si am cunoscut si eu un berbec de fapt mai multi si nu mi-a fost greu sa il manipulez. Un sfat, berbecilor nu ar trebui sa le dai ceea ce vor pentru ca dupa aia si-o iau in cap, dar daca mai vrei sa fi cu el si daca el vrea sa fie cu tine ar trebui sa ii impui niste conditii!

4 răspunsuri:
| jocnecurat a răspuns:

Lasa u zodiile in pace si nu citiin carti caracterul lui ca nu il vei intelege niciodata.Incearcati sa va intelegeti unul pe altul daca nu reusiti inseamna ca nu sunteti maturi pentru a avea o relatie de lunga durata.Scurt si la obiect!

Răspuns utilizator avertizat
| Maariiaa a răspuns:

Buna! Nu conteaza zodia pentru a te iubi. Iubirea se dezlantuie cand nici nu stii. Nu conteaza zodia. Daca nu te intelegi cu el, nu te iubeste, nu il mai iubesti, desparte-te de el si ai terminat. Ai o bataie de cap asa.

| Dorel_Stanciu_1972 a răspuns:

Daca iti place adrenalina il vei intelege. Berbecilor le place adrenalina la maxim de asta si nu va intelegeti Ei traiesc viata ca pe o provecare