| Byencutzafrumoasa04 a întrebat:

am si eu o problema. Ma enerveaza foarte tare o fata ca ei ii place de baiatul care a fost fostul meu iubit si tot incearca sa ma faca geloasa ca se da la el si tot felul` de prostii si imi spune si mie ca cica nu stie ce am vazut eu la el si ca sunt multi baieti in lume, mult mai frumosi ca el, etc. Face tot posibilul ca sa-mi gasesc eu pe altcineva sau in fine, ceva de genul asta, ca sa poata ea sa fie ea cu el si sa ma faca geloasa, si mie logic ca nu-mi convine, nu stiu ce sa fac in privinta asta, eu oricum nu o bag in seama, dar nu mai rezist pentru ca intr-un fel isi bate joc de mine, sincer eu o las in pace pentru ca nu-mi pun mintea cu ea, dar vreau o replica sau chiar mai multe ca sa-i inchid odata gura sa nu mai aiba ce sa faca sau ce sa spuna. Va rog mult. Dau FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| drhotzu a răspuns:

Pai da: si ce e asa de greu de inteles...
te ajutam: esti destul de matura sa ai o relatie si sa iubesti? se pare ca da... atunci: trebuie sa fii destul de matura incat sa il si lasi in pace pentru ca s-a terminat de ceva timp... ce treaba ai cu aia? face toate chestiile astea pentru ca te streseaza chestia asta. uite daca vrei sa dormi mai bine noaptea poti sa ii spui asa: fa tampito nu l-am lasat de bun ce era!
dar repet: esti destul de matura pentru relatii, trebuie sa fii destul de matura si in ceea ce priveste viata cu toate aspectele ei... ce o sa faci cand o sa ai permis si masina? o sa dai pestre una ca ti-a furat "gagicul"?

6 răspunsuri:
| LauraaBlack a răspuns:

Buna! Pai daca tie inca iti place de el, incearca sa-i atragi atentia sau sa o faci pe ea geloasa. Ai putea sa-i dai niste replici gen: '' Nu are el fata de mine '' sau '' Eu nu ma uit la toti uratii ca tine'', '' Tu nu vezi cat sunt eu de draguta pe langa tine, maimuto urata rolling on the floor '', sau ca sa o enervezi si mai tare pui statusuri care au legatura cu cazul tau. Cum ar fi : '' Pisii, nu fi speriata smug, daca vroiam sa t-il iau, t-il luam de prima data! '', sau '' Nu-mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva, mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara '' sau '' Altele vor sa ma imite, dar la cat de scumpa sunt, nu isi vor permite devil ''. Trebuie sa fii mai dura sa nu isi bata joc de tine, si trebuie sa fii pe pozitii mereu cand cineva iti aduce acuze sau te jigneste sau spune lucruri care pe tine te deranjeaza. Nu am inteles daca este fostul sau actualul iubit. Dar daca tu il iubesti lupta pentru el si lasa-le pe ele sa vorbeasca. Sper ca te-am ajutat! Multa bafta. Pupici :*:*.

| drhotzu a răspuns:

Uite o replica pentru tine:
grow up!
va credeti destul de maturi incat sa aveti iubiti, sa faceti sex etc...
dar nu stiti sa va comportati cum pretindeti ca sunteti! si e valabil atat pentru tine cat si pentru multi altii!

| Byencutzafrumoasa04 explică (pentru drhotzu):

Drhotzu. eu nu m-am referit la asta, sau in nici un caz sa ajung asa de departe... eu am zis ca m-a deranjat comportamentul acelei fete si aveam nevoie de putin ajutor... atat!

| drhotzu a răspuns (pentru Byencutzafrumoasa04):

PS: de curiozitate... cati ani ai?

| Byencutzafrumoasa04 explică (pentru drhotzu):

Aham... m.am prins. oricum mz :d

| drhotzu a răspuns (pentru Byencutzafrumoasa04):

Pai da: si ce e asa de greu de inteles...
te ajutam: esti destul de matura sa ai o relatie si sa iubesti? se pare ca da... atunci: trebuie sa fii destul de matura incat sa il si lasi in pace pentru ca s-a terminat de ceva timp... ce treaba ai cu aia? face toate chestiile astea pentru ca te streseaza chestia asta. uite daca vrei sa dormi mai bine noaptea poti sa ii spui asa: fa tampito nu l-am lasat de bun ce era!
dar repet: esti destul de matura pentru relatii, trebuie sa fii destul de matura si in ceea ce priveste viata cu toate aspectele ei... ce o sa faci cand o sa ai permis si masina? o sa dai pestre una ca ti-a furat "gagicul"?

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Nu inteleg ce mai vrei... Daca nu mai sunteti impreuna care mai e problema?
Mai bine asculta-l pe drhotzu.