| RaZZorxD a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o problema.Ma intilnesc cu o fata care o cunosc de o viata.Ne iubim insa parintii ei si ai mei inca nu stiu de relatia noastra [e micul nostru secret]. Insa intr-o seara am esit cu ea pina tirziu si maicamea gindise ca am fost cu ea pentru ca in ultimul timp petreceam mult timp inpreuna.Maicamea se gindise ca am fost cu ea si a inceput scandalul...
Ea spunea ca maicsa-i proasta si ea la fel....Eu insa sunt ceva mai timid si ea la fel asa ca mie jena sa-i spun mamei adevarul. Spunea ca daca vrea prieteni sa-i caute maicasa...
Nu stiu ce sa fac imi dati voi un sfat asa mai bun?
Multumesc Anticipat

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roag-o să-i acorde o şansă, lasă timiditatea şi spune-i adevărul. Până la urmă e vorba de voi 2! Mama ta trebuie să-ţi respecte decizia şi să se bucure pentru tine, atâta timp cât te simţi împlinit, fericit alături de ea.

Relaxează-te, nu mai amânaţi momentul că faceţi mai mult rău decât bine!

| Dragooos a răspuns:

happy ce chestie traiesti cu ma-sa? Explicai mamei tale... spune-i ca ea e altfel.

| RaZZorxD explică (pentru Dragooos):

straight face Eu nu am nimic cu ma-sa nu pot sa-i spun ea continua intruna ca nu suntem potriviti si chestii...

| xZIonutZx a răspuns:

Hmm, uite o sugestie, invata sa te exprimi cooerent prima oara si dupa ce reusesti asta o as rezolvi si problema cu maicasa sau ce problema ai tu acolo!, succes

| RaZZorxD explică (pentru xZIonutZx):

Multumesc Anticipat