| Sunshine18 a întrebat:

Buna TPUstraight face
Am si eu o problema mai complicata.In urma cu 5 luni am intalnit la mine in statie de care a inceput sa-mi placa. Dupa 2 luni am ajuns sa ne vorbim sis a mergem impreuna acasa(pentru ca stam in acelasi cartier…sa nu se inteleaga altceva).Eu habar nu am avut ca el isi daduse seama ca il plac.Saptamana asta o prietena de-a mea a insistat sa-l intrebe de ce nu sta cu mine desi eu ii spusesem ca nu-l mai plac asa mult.Azi am incercat sa-I explic cum sta toata treaba dar cand i-am zis ca nu-l mai plac a inceut sa ma ignore si sa se prefaca ca nu ii pasa. Dupa ce am iesit de la ore nici n-am mai mers impreuna acasa si incepuse sa vorbeasca singur(n-am inteles faza asta). Tin sa mai mentionez ca pana acum si el imi dadea impresia ca ma place.
Acum nu stiu ce sa fac sau ce sa-i zic
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

2 răspunsuri:
| Sunshine18 explică:

Am si eu o problema mai complicata.In urma cu 5 luni am intalnit la mine in statie un tip de care a inceput sa-mi placa.

| MyRi a răspuns:

Ori ce ai face sa nu incerci sa stai cu el doar din mila fiind ca daca te place asa de mult cand te vei desparti de el va fi devastat, eu zic ca ar trebui sa-i dai putin spatiu iar mai apoi sa incercati sa vb, sa-i spui din suflet ce crezi ce ai simtit inainte si ce simti acum si asa mai departe, sa-i spui ca chiar iti pasa de el si ca vrei sa fiti prieteni, ca e important pentru u ca cred ca chiar asa si e