| BesideYou_8929 a întrebat:

Am si eu o problema mai dificilabig grin

Plac un baiat pe care nu il cunosc; este o ruda de-a unor vecini de-ai mei si mai vine din cand in cand, are in jur de 23 de ani(eu am 17ani); si am tot observat ca se uita dupa mine; i-am gasit hi5 si i-am dat cerere cu speranta ca daca il interesez, imi va cere idul sau imi va lasa un comm ceva(am vazut ca mai lasase unei fete sa-i dea idul), mi-a acceptat cererea dar nu s-a intamplat nimic iar in aceeasi zi in care mia acceptat cererea seara venise cu verisorul lui cu masina si eu am auzit cand a venit si am iesit in curte si incepusem sa cert cainele da doar asa sa ma auda ellaughing si eu am intrat in casa si ma uitam pe geamul usii care se vede chiar pe strada si cand a coborat din masina s-a uitat la mine apoi cand o ocolea nu se vedea din cauza altei masini dupa ce a ocolit masina si se indrepta spre casa se uita la mine iar eu la el pana nu s-a mai vazut din cauza casei dar nu stiu ce sa faccrying oare e interesat de mine dar e rusina sa ma abordezethinking familia mea se intelege bine cu rudele lui(vecinii mei) si verisoara lui este pedichiurista si as putea sa merg odata cand este si el la ei sa-mi fac unghiile si poate asa facem cunostiinta dar eu cand mergeam sa-mi fac unghiile mergeam numai cand mergeam la o petrecere ceva si am un botez la sfr lunii iunie si nu pot astepta pana atunci, dar nu vreau nici sa bata la ochi ca nu vreau nici sa creada ca sunt innebunita dupa el (nu-l cunosc, de aceea as vrea pentru inceput sa-l cunosc, sa fim doar amici) cum ar trebui sa procedez? ce sa sfatuiti sa fac? si eu cand il vad raman blocata si nu as vrea sa se interpreteze gresit, mai ales ca i-am trimis si cerere pe hi5 dupa vreo 2 zile de cand nu il mai vazusem; l-am mai vazut si inainte cand mai venea pe aici si observam ca se uita la mine mai atent dar mai eram cu o fata si mereu am zis ca se uita la noi nu neaparat la mine si nu prea ii dadeam atentie dar acum am avut ocazia sa fiu singura si sa se uite insistent

ce sa fac?cryingcrying chiar m-am indragostit de el si ma tot gandesc ca nu se va intampla mare lucru... e si mai mare si poate ma insel eu ca e interesat de mine... offf ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| raluca18 a răspuns:

Pai poate ar trebui cand il vezi sa fii indiferenta, daca e sa va imprieteniti totul vine de la sine, daca nu... mai sunt baieti.dar daca vrei neaparat poti sa te duci dupa cum ai si spus la pedichiurista in timp ce el este acolo si daca e sa te placa iti va vorbi el. daca intri in vorba cu el totul este rezolvat. succes

1 răspuns:
| Eusinimenialtabuzz a răspuns:

Ce bine si eu am trecut prin ceva de genu mai de mut am crezut ca am innebunit sincer sad dar nu e asa nu te-ai,, indragostit "asa credeam si eu dar dupa 2 luni nici nu mai imi aminteam de el doar il SIMPATIZEZI happy Bafta