E si bine, e si rau sa ii spui mamei ei.
Daca ii vei spune efectiv iubita ta se va supara pe tine, se va desparti de tine...tu vei sufert e.t.c. Te va intreba de ce nu ai lasat-o pe ea sa faca asta...
Poate in viitor cand va intelege ca ai facut un lucru bun, poate atunci te va ierta.
Si daca nu ii vei spune se poate sa se m-ai intample inca o data asta..doamne fereste. Poate baietii aia, fac si acum ''victime''...
Sper ca te-am ajutat cu sfaturile mele!
Nu te-ai gandit ca ea nu vrea sa se m-ai intoarca in orasul tau pentru ca atunci cand venea la tine, s-a intamplat asta? Poate de asta este m-ai distanta acum cu tine. Cred ca ea se gandeste ca din cauza ta ''s-a intamplat tot'', daca nu venea la tine poate nu se intampla....nu as vrea sa trag concluzii pripite, si sa zic niste prostii acum.
Salut! Eu daca eram in locul tau... nu stiu daca puteam rezista. Deci, primul lucru care trebuie sa-l faci este sa-i informezi parintii. Indiferent daca se supara pe tine trebuie neaparat sa-i informezi parintii.
Parintii fetei trebuie sa stie iar cei vinovati pedepsiti, vorbeste tu cu ai ei si spune-le, probabil ei ii este teama si rusine
Du-te la ea unde sta acum, afla toata povestea si de ce nu vrea sa-i spuna. Daca nu e mai mult decat ce ne-ai zis tu convinge-o sa spuna. Nu cred ca e scump un bilet de tren pana la ea.
Nu e vorba de bani... dar eu am niste probleme aici si nu pot sa plec. nu conteaza ce probleme
Mutubal întreabă: