| Foartesecret a întrebat:

Buna TPU..Am si eu o problema mica. Iubitul meu cu care am o relatie frumoasa si lunga. se comporta ca un copil mic oricat ar fi el de major..si imi place ca este copilaros. e foarte dulce... dar am observat ca atunci cand nu suntem impreuna el se mai joaca pe calculator. bine e destul de normalbig grin dar atunci nu ma mai baga in seama si eu nu stiu ce sa fac, adica nu stiu cum sa-i spu ca mie mi-e dor de el pentru ca nu poate vorbi cu mine si ma simt destul de prost. si nu stiu cum sa-i zic adica nu pot sa-i zic sa nu se mai joace. un sfat mi-ar prinde binepuppy dog eyes multumescpuppy dog eyes

4 răspunsuri:
| SlowLikeSnow a răspuns:

Daca joaca CS e clara treabalaughing

| X a răspuns:

Nu trebuie sa stresezi un baiat. E bine ca il vrei langa tine, dar nu forta pentru ca asta se va transforma in dezavantaj.Intelegel si pe el ca vrea sa se relaxeze, distinga! Oricum poti discuta cu el, adica daca te deranjeaza ceva prin comunicare rezolvi orice problema, dar repet nu forta!

| bitihacy a răspuns:

Draguta, eu sunt casatorita de 15 ani si inca nu am descoperit cum faci din baiat-barbat. Si al meu sot inca joaca pe calculator si are acusi 40 de ani, asa ca te rog. Ala e momentul lor de relax, ignora-l si totul va fi bine. Asta nu inseamna ca te iubeste mai putin, ci doar ca are si el nevoie ca si tine de altfel de cate o scurta pauza.

| Alinboss95 a răspuns:

Păi discută cu el şi spune-i că vrei mai multă atenţie. O să înţeleagă şi va trece la fapte :*!