| razzyuk a întrebat:

am si eu o problema. mie imi place la nebunie de o fata, ah da am 14 ani, si ea din cate pare si din cate mi-au zis colegii nu ma place. ce as putea face sa o cuceresc, am incercat de toate.sa vorbesc cu ea, sa stau cu ea si cam atat ma rog. vreau sa stiu alte idei. ea nu stie ca o plac

Răspuns Câştigător
| AlleXx5785 a răspuns:

Buna amice! Uite si eu am tot 14 ani si fara sa ma laud ma plac toate fetele. In primul rand acea fata trebuie sa te merite, mai exact sa aprecieze ca nu injuri, ca o lasi pe ea sa intre prima pe usa ( am dat doar niste exemple), apoi daca toti baietii stau in jurul ei si se dau la ea.tu fii mai distant, astfel te va remarca si te va intreba ce-i cu tine sau poate doar te va remarca. Acum sa discutam si despre alte chestii, trebuie sa stii ce baieti ii plac ei, daca e o vagaboanda trebuie sa fii smecher sa vorbesti numai in jargoane si argouri etc. daca e o fata cat de cat decenta trebuie sa fii tot timpul curat, aranjat, parfumat, tot timpul imbracat cat de cat asortat si frumos. Apoi trebuie sa nu te vada vorbind urat cu altii, mai ales cu alte fete. Niciodata sa nu te bati si sa nu injuri cand esti cu o fata ( mica exceptie daca te bati pentru ea, dar daca ajungi sa te bati pentru ea inseamna ca nu e de tine, dar e alta poveste). Trebuie sa te porti frumos cu ea si sa-i dai mici semne, mai vorbesti de ea, ii spui ca-ti place cum ii sta parul, sau cum e imbracata sau pur si simplu cum vorbeste sau chestii de acest gen. E simplu, apoi cand vrei sa o faci prietena ta, dupa ceva timp de flirtat, o inviti in oras undeva la un suc, in parc. Te duci frumos imbracat cu un trandafir si ii spui ca o placi mult si ca ai vrea sa o ai aproape= sa fii prietenul ei. Si o intrebi ce parere are despre tine...etc...sper ca te-am ajutat

7 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Incearca sa o ignori o vreme sau sa o cauti cat mai rar. Asa ea se v-a intreba "Oare ma mai place? De ce nu mai vb cu mine?" etc si v-a prefera sa ii acorzi atentie. Incearca :*

| LittleRose a răspuns:

Pai depinde foarte mult de comportamentul pe care il are ea fata de tine. Daca este unul frumos atunci ai incredere ca se mai poate indragosti. Oricum noi fetele ne incantam foarte usor.Fi atenta la comportamentul ei in preajma ta, subliniez. Daca roseste, sau ii tremura mainile atunci este putin timida si are emotii. Ceea ce e un lucru constructiv pentru ca va insemna ca nu ii esti indiferent.Incearca sa va imprieteniti, petreceti timpul impreuna ca si pana acum si totul va veni de la sine.Ii poti spune intr-o maniera ok ca te-ai indragostit de ea fara sa o speri sau sa o indepartezi.Mult succes :*!

| ciufulixx a răspuns:

dai la ea, sau spune-i ca o placi fata in fata. daca nu ai curaj pe mess. incearca sa afli mai multe despre ea sa vezi ce fel de persoana e cei place si ce nu-i placewinking:X:X: baftawinking:*

| ciufulixx a răspuns:

Aaa si uite niste sugestii...incearca sa-i pui in baca inainte de a venii la scoala o floare cu un biletel anonim sau pur si simplu spune-i unui coleg sa-i zic daca tu nu te simti in staretongue

| zdrux a răspuns:

De ce n-o lasi balta daca nu te place?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa-i spui daca ai tupeu zii ceva care sa-i placa fa-o sa rada si nu te lua de ceilalti ca ti-au zis aia ca nu te place te-ai gandit ca ea te place si ceilalti au spus ca ai jignito si asta o fac din gelozie, invidie crede-ma cel care nu te baga in seama te place nu tot timpul este asa dar deseori asa este incearca ce ti-am zis sper ca te-am ajutat seucces!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.si eu am aproape o problema asemanatoare plk un baiat de 14 ani dar el ma ignora si cu timpul am invatat ca dragoste cu forta nu se poate.nu ii poti porunci inimi!