anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema : NU STIU SA SARUT!
Si nu ar fi asta problema pentru ca am inteles ca vine de la sine [chiar daca imi e foarte frica] dar my boyfriend crede ca eu am mai sarutat si stiu si etc dar de fapt laughing.
Deci ce as putea sa fac sa 'invat'. Ideea e ca imi e foarte frica nu stiu care va face primul pas daca ma bufneste rasul cand e sa-l sarut si se duce dracu tot rolling on the floor.Nu stiu nimic. Vreau sa-mi explicati mai mult. Si nu dupa site-uri ca am incercat sa ma uit dar au prea multi termeni 'stintifici' si nu inteleg nimic laughing.

HELP ME!

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nimeni nu s-a nascut invatat, iar daca boyfriend-ul tau nu apreceaza ca esti o novice, inseamna ca nu te respecta deloc.
Sarbatori fericitehappy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici eu nu stiu, dar se invată.

| Danysan a răspuns:

Cel mai placut e sa invatati amandoi.Nu conteaza ca razi, pana la urma un sarut trebuie sa fie Romantic si sa vina cu Zambetu pe buze.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Si din carti inveti parkour dar na...

| tinka1 a răspuns:

Totul o sa fie okwinking iata cand o sa fie vremea sa faceti sex atunci e mai complicat dar cu sarutul e usor, nu e nevoie sa te pregatesti de sarut trebuie sa fii tu insasi, o sa te accepte

| Christian826 a răspuns:

Vine de la sine daca nu te respecta atunci nu mai ai motive sa stai cu el trebuie sa inteleaga ca tu nu ai mai sarutat pe nimeni asta e