Buna,daca chiar te iubeste ar trebui sa te respecte,nu meriti sa fi jignita,sa vorbeasca urat cu tine, spune-i ca daca chiar te iubeste, sa te respecte si sa iti demonstreze ca simte cu adevarat iubire pentru tine.Eu una nu as accepta ca iubitul meu sa imi vb urat, odata ce eu il respect il iubesc si ma port cu el cum trebuie.Sti care e chestia,el acum te jigneste,vb urat,apoi de la asta poate sa ajunga chiar la violenta fizica,si asta nu ar trebui sa accepte nicio fata.
DAca te respecti macar putin,da-l in vanturi,ca nu merita sa iti bati capul cu el,adica sa te jigneasca apoi sa iti ceara scuze si tu sa pui capul jos si sa ierti,hai ca omul la nervi mai spune vorbe necugetate dar daca acest lucru se repeta la fiecare cearta atunci, clar, nu merita iubirea si atentia ta.
Cum asa daca tu te desparti de el sa nu accepte dar trebuie sa fii mai inteligenta si sa nu il bagi in seama cand zice asta. Daca rupi relatia tu nu mai ai treaba cu el si sa faca ce vrea, in caz ca e major poti sa faci plangere si va avea probleme cu autoritatile.
Tipul nu are respect fata de tine si daca nu exista respect nu exista nici iubire. daca vezi ca nu se schimba si nu iti i-a in considerare lucrurile pe care i le spui cine iti poate promita ca in timp ce are nervi si iti vb urat nu iti da si o palma? daca te respecti si tu pe tine si nu se schimba mai bine lasa-l.
Buna!
Complicata situatia...Presupun ca va trebui sa insiti cu discutiile in privinta asta. Jignindu-te denota nesimtire din partea lui.
Probabil el nu se schimba pentru ca nu simte nevoia.Nu forta sa il schimi daca el nu vrea acest lucru!
Pai vorbeste serios cu el si spune'i ca tu nu permiti nimanui sa te jigneasca chiar si la nervi. Daca te iubeste poate sa se controleze, daca nu te iubeste nu ii pasa si iti vorbeste cum vrea el. Toti spunem lucruri care nu vrem sa le spunem la nervi dar trebuie sa invatam sa le controlam. Daca nu intelege ca te face sa suferi inseamna ca nu e baiatul perfect pentru tine. De la jigniri se poate ajunge la anumite acte violente si ar trebui sa le previi din timp. Succes!
Hey @Bibis! Adica tu numa ii propui sa va despartiti? Fata asa ceva nu se trece cu vederea, o sa te mariti poate cu acest baiat poate cu altul o sa te jigneasca toate viata ta, nu lasa asta asa spune-i verde pe fata ca nu-ti place cum vorbeste cu tine nu te lasa calacata in picioare daca continua tot asa nu are rost sa mai continuati aman2 nu te merita. Gandeste si nu te lasa calcata in picioare.
Eu i-as spune asa: " Este ultima jignire pe care o voi mai auzi de la tine! Si vorbesc foarte serios. La primul cuvant jignitor pe care il scoti catre adresa mea, o sa ramai singur! M-am saturat sa mi vorbesti urat, atata timp cat te respect astept acelasi lucru. Daca tu nu intelegi eu termin eu doresc sa termin orice relatie cu tine." Si gata!
Despartete de el, fara sa il intrebi ce parere are. se va purta mai frumos cu tine ca sa il ierti.peste un timp, dupa ce crezi ca s-a schimbat destul poti sa-l ierti., daca mai vrei... funda?