anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...Prietenul meu e din Bucuresti, iar eu din Targu Mures de Craciun era vorba ca vine la mine si ne petrecem vacanta impreuna...Aseara vorbeam la telefon si mi-a zis ca prietenul lui cel mai bun vrea sa petreaca cu el Rvelionul si Craciunul si daca nu o va face se termina prietenia dintre ei, eu m-am enervat i-am zis ca prietenii lui sunt mai importanti pentru el decat mina, el a inceput sa tipe iar eu i-am zis:"Crezi ca doar tu poti sa tipi, si eu pot tipa" si mi-a inchis telefonul in nas si azi dupa-masa m-a sunat si mi-a zis ca l-am enervat foarte tare si ca eu nu il inteleg si chestii din astea. Ce as putea eu sa fac in cazul asta avand in vedere ca eu vreau sa imi petrec craciunul cu el.:-

Răspuns Câştigător
| Năpârlici a răspuns:

Ei asta lamureste o parte din lucruri. Intreaba.l pur si simplu daca alege sa stea sa il petreaca cu prietenul lui sau sa vina la tine. Daca te iubeste va alege sa vina la tine daca esti numai titlul ''iubita mea'' te va lasa sa mai astepti. Am avut 2 relatii la distanta si crede.ma au fost foarte diferiti cei 2. Celalat gasea tot felul de motive (ba ca so certat cu maicasa, ba ca nu ii merge masina si asa mai departe) pe cand actualul meu vine in fiecare vacanta, si chiar si in timpul scolii ma viziteaza si nu ma evita deloc, mereu primesc cadouri, mesaje de dragoste dimineata la pranz si seara si asa mai departe. Multi aleg relatiile la distanta pentru a putea avea si in oras una dar si la distanta (motiv sa se mai plimbe). Trebuie sa te gandesti la multe lucruri in relatia asta si cat iti dovedeste el ca face sacrificii pentru tine, pentru a va putea vedea si a putea fi impreuna. Nu trebuie sa te lasi pacalita ca altfel iti pierzi tineretea si este pacat. Poti simtii gustul iubirii si avandu.l aproape pe cel iubit (sub supravechere) nu la distanta unde nu poti sti ce face. Pune.l la incercare si deschide ochii bine si nu.i lasa prietenii sa se bage intre voi daca chiar tine la tine! Take care!

2 răspunsuri:
| Năpârlici a răspuns:

1.Imi miroase a putina abureala faza cu prietenul. Daca chiar ii este prieten nu se strica o prietenie doar ca iubitul tau vrea sa petreaca cu tine Craciunul.
2. Poti vorbii cu ai tai sa te lase la el sa il petreci la Bucuresti cu el.
3. Gandeste.te bine pentru ca astfel de scuze la o relatie la distanta sunt des intalnite si nu duc nicaieri. happy

Bafta! happy

| Dulcika_8604 a răspuns (pentru Năpârlici):

Ai mei nu o sa ma lase la el...Si in legatura cu prietenul lui...el sigur nu vrea sa il lase pentru ca nu vrea ca el (prietenul meu) sa fie cu mine pentru ca si lui i-a placut de mine

| Năpârlici a răspuns (pentru Dulcika_8604):

Ei asta lamureste o parte din lucruri. Intreaba.l pur si simplu daca alege sa stea sa il petreaca cu prietenul lui sau sa vina la tine. Daca te iubeste va alege sa vina la tine daca esti numai titlul ''iubita mea'' te va lasa sa mai astepti. Am avut 2 relatii la distanta si crede.ma au fost foarte diferiti cei 2. Celalat gasea tot felul de motive (ba ca so certat cu maicasa, ba ca nu ii merge masina si asa mai departe) pe cand actualul meu vine in fiecare vacanta, si chiar si in timpul scolii ma viziteaza si nu ma evita deloc, mereu primesc cadouri, mesaje de dragoste dimineata la pranz si seara si asa mai departe. Multi aleg relatiile la distanta pentru a putea avea si in oras una dar si la distanta (motiv sa se mai plimbe). Trebuie sa te gandesti la multe lucruri in relatia asta si cat iti dovedeste el ca face sacrificii pentru tine, pentru a va putea vedea si a putea fi impreuna. Nu trebuie sa te lasi pacalita ca altfel iti pierzi tineretea si este pacat. Poti simtii gustul iubirii si avandu.l aproape pe cel iubit (sub supravechere) nu la distanta unde nu poti sti ce face. Pune.l la incercare si deschide ochii bine si nu.i lasa prietenii sa se bage intre voi daca chiar tine la tine! Take care!