| sexy_2258 a întrebat:

buna TPU.am si eu o problema:-s. vrea tata sa ma duca la ginecolog. i-am spus ca sunt virgina dar... vrea sa se comvingastraight facegen nu sunt. ce fac? pot sa ma rog de doctor sa zica ca sunt? sa dau bani? daca ii recunosc ma intreaba cu cine.cand nu stiu ce.si mi-e jena.crying(helppp

Răspuns Câştigător
| Doddel a răspuns:

Spune-i ca numai esti virgina si discuta cu el, adica daca te-ai dezvirginat pentru ca erai pregatita e ok si ii poti spune asta, e alegerea ta si te-ai protejat ai avut grija.
Nu i-ar conveni sa mearga pana acolo si sa afle de la dr. ca numai esti, o sa bage capu in pamant de rusine pentru ca nu a aflat de la tine.

10 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

Ii spui tatalui tau ca mergi cu mama ta la ginecolog, iar daca mama ta stie ca nu mai esti virgina...

| L0vely a răspuns:

Eu zic sa ii spui adevarul. Dar daca iti este asa de jena am alte solutiiwinking de exemplu: himenul se poate rupe si daca practici vreun sport... poti folosi asta drept scuza.cand te intreaba incearcca sa fi cat mai convingatoare. Apropo! nu poti mitui ginecologul daca esti minora. El este obligat sa le spuna parintilor tai addevarulsad Sper ca ti-am putut fi de ajutor!kiss succes!

| PredatoR a răspuns:

Taicatu e comunist rau, ce om... in fine, zii si tu ca nu vrei sa te duci ca iti e rusine si daca nici asa nu tine vb. cu maicata sa vb. cu el sa-i zica sau zii tu. Ce o sa-ti faca? ai 16 ani... la cat vrea sa o faci dupa ce te mariti? Hai ca m-a umplut de draci tacatu angrylaughing

| seby19 a răspuns:

Pai incearca sa amani cat mai mult posibil.
Daca nu reusesti, ...pfff ii spui ca te-ai dezvirginat singura.
Daca nici asa nu merge... condoleante.

| DUTCH a răspuns:

Si ce mare lucru ca nu mai esti virgina? ce are sa-ti faca?
ar fi un tiran daca ti-ar face ceva ca nu mai esti virgina.
acum conteaza ce varsta ai, daca esti mai mica de 14 ani, cam are dreptate, dar totusi e viata ta.

| brunettegirll14 a răspuns:

Ce sa zic. Marius e d vina tongue oricum esti prea mik pentru asta thinking + ca sunt parintii comunisti la ora actuala.asta e part 2 happy

| Keshaaa a răspuns:

Eu zic sa lasi jena si gata!
Spune-i adevarul si gata.
Chiar daca o sa fii pedepsita sau mai stiu eu ce.
Cu siguranta o sa treci si peste asta.
Acum nu o sa te omori ca i-ai spus adevarul si te-a certat.
O saptamana, 2, 3 hai o luna nu o sa mai vorbeasca cu tine sau pur si simplu va vorbii dar nu va mai avea incredere in tine, dar cu timpul o sa fie bine!
El trebuie sa inteleaga ca a trebui sa faci si pasul asta de ati incepe viata sexuala.
Vorbeste cu mama ta, cu siguranta ea te va intelege chiar daca pe moment te va critica.

| petergabriel a răspuns:

Dar taicatu are probleme cu capul? Adica cum sa te duca la doctor sa se convinga ca inca esti virgina. Dar ce esti tiganca? Trebuie sa te mariti virgina? Explicai tatalui tau ca nu e corect ce face si ca e un abuz din partea lui...

| sexy_2258 explică:

Am 16 ani...nu e vb ca ii spun. dar unde cand? nu stiu cestraight face nu o sa mai pot sa il privesc in ochii. e dala.cu legiile lui,. mama stia.nu mi-a spun nimicsaddar nu stiu cum sa scap.

| Didux_5970 a răspuns:

Pff...first,cati ani ai? Sexul este un pas mare.Ai facut rau ca ai mintit. Vorbeste cu mama ta, sa te ajute, sa discute.Nu le poti ascunde adevarul mereu. Din moment ce ai facut sex sau dragoste trebuia sa te gandesti ca iti asumi o raspundere.Trebuie sa te maturizezi, sa le demonstrezi ca te-ai maturizat. V-a fi o perioada dificila pentru tine si pentru ei. Dar vorbeste cu ei. Daca ai e une sa scoti milioane mituiestel pe ginecolog.ar...este criza si este cam riscant.