Daca nu ai curajul sa ii spui asta inseamna ca iti place suferinta. Vei muri daca ii spui asta? Eu nu cred.cred ca il vei surprinde placut daca si el da semne ca te place.
Te-ai gandit ca poate prietena ta stie ca tu il placi si vrea doar sa iti faca in ciuda?
Zici tu ca nu ai aratat ca il placi da crede-ma chestiile astea se vad cu ochiul liber indiferent cat de misterioasa ai fi.
Si daca ar fi sa fie cu ea ce? Numa baiatul ala exista in lumea asta?
Arata-i ca si tu ai de unde alege si ca nu cazi la picioarele lor.
Louise05, imi dau seama ca esti in ciclucl gimnazial.Am observat ca in perioada asta, ca si baiat vorbind, daca esti destul de vorbaret, si stii sa faci cateva glume sa se simta fetele bine in compania ta, nici nu trebuie sa arati bine, de fapt nici nu ai cat de bine sa arati la varsta aia, fetele vor fi atrse de tine. Eu cred ca acel ca acel baiat, nu te place nici pe tine nici pe colega ta, o face doar asa sa se dea mare, ca doar de e varsta
Eu iti recomand sa lasi deoparte viata amoroasa la scoala si sa mai astepti pana la liceu. Dragostea in scoala generala nu are nici o relevanta pentru mine e un moft, ca oricum nu cred ca ai face ceva speical daca ai fi cu el, cluburi, petreceri in pijamele.
Si nu fi trista, viata e prea scurta ca sa suferi dupa un baiat
Daca il iubesti cu adevarat, no lasa paia sa til ia lupta pentru el ca daca aia era preetena ta nu era cu elasa ca daca il iubesti lupta pentru el doar sti cum e vorba aia "in dragoste si razboi TOTUL E PERMIS"