Eu zic sa te linistesti si sa te gandesti pozitiv.Am inteles o are mica...dar poate e jucausa si mai satisfactoare ne te grabi sa iti exprimi dezamagirea in caz ca pana acum nu ati facut sex si nu sti cum e,nu?
Sunt unii care o au mare si degeaba o au,ca nu stiu ce sa faca cu ea si cum sa satisfaca o femei.Te inteleg ca esti oarecum dezamagita si nu strica daca era mai marisoara, dar asta, se pare ca e inzestrat in alte parti.
Asa ca nu-l judeca dupa marime pana ce nu-l incerci, poate o sa iti placa si asa mica cum e.
Si inca un sfat, eu zic sa nu ii mai dai de inteles ca ceva nu-ti convine ca il pui intr-o situatie proasta.Controleaza-te!
Deci incearca-l si vezi cum e(poate e mai groasa) dar nu uita sa imi scrii si sa imi spui cum a fost, ok?
Cel ce pretinde ca se numeste un barbat adevarat, nu isi lasa consoarta pentru un numar la sutien...
Preferintele oamenilor se schimba cu timpul. Oamenii in sine se schimba si atunci zic ca mai bine de unul singur decat singur in doi.
Mai cand iubesti cu adevarat sau pmn ceva de genul conteaza si sexul da pana nu nu incerci nu ai de unde sa stii cu me la pat incearca-l daca mere e bine daca nu vorbeste cu el si nu e sf de lume ca sunt pozitii pentru chestii din astea ca are penisul mic si nu te satisface cauta pe net si o sa gasesti pozitii in care o sa te poata satisface! bine inteles daca vr sa mai continui cu el )))) sfatul meu e ca poate sa mearga si asa numai ca trebuie sa gasesti pozitiile potrivite pentru voi )) iti spun din propia experienta ca si eu am av parte de un,, iubit" cu *** mica a mers cam un an da dupa nu ne'am despartit nu ca o avea mica ci nu mai mergea din alte motive acum uh decizi ce vr sa faci in continuare multa bafta
Mica mica da ridica sti vb aia. poate e satisfacatoare. saracul mie ca a observat si sa simtit prost. ia incearca poate o sa iti placa. cine stie ce stie sa faca cu ea!
fishul întreabă: