Doar n-o sa va sarutati de la prima intalnire. Nu grabi asa lucrurile, luati-o incet, vorbiti, cunoasteti-va si va veni si sarutul. Crede-ma, netul distorsioneaza relatiile, trebuie sa va cunoasteti in realitate intai si abia apoi sa ajungeti la intimitati.
Lasate purtata de vant.
adic daca te sarutha.
inchide ochii si strangel in bratze.
cel putin eu asa as face :X.
PS:nici eu nu m-am sarutat
Eh na
sarutul nu se explic
experimenteaza
nu ai cum sa nu stii sa saruti
toti stim:*
spor
Nu ma tin de prostii doar ca is prea timida si rusinoasa si na... pana acum obsv ca e un baiat de treaba da nu am de unde sa stiu daca nu m-am int inca cu el.
Ai putea sa ceri ajutorul unei prietene care are mai multa experienta sa te invete sa saruti.
Nu e absolut necesar sa il saruti de la prima intalnire dar daca vrei lasa-l pe el sa faca prima miscare iar restul va veni natural sa nu te sperii cand isi va baga limba in gura ta.
Primesc fundita?
STai linistita caci asa am fost si eu la prima intalnire si tot pe net ne-am cunoscut, dar am vorbit cateva luni bune inainte sa-l vad, desi eram din acelasi oras
Lasa-te purtataE doar un sarut(toti stim sa sarutam, daca nu ne-am sarutat inainte nu inseamna ca nu stim), nu ti-a cerut mai mult, asa ca mi se pare ok pentru prima intalnire, nu vad ceva deplasat in asta.