Fa-i mici cadouri neinsemnate, daca aveti deja relatii intime atunci pregateste-i o seara romantica, cu petale de trandafir cu o salata de fructe cu frisca, apoi un masaj incet si sa se termine cu stii tu ce. Stai mereu linga el, ipresioneaza-l cu gesturi tandre etc etc bafta
Auci. incearca sa te abtzi sa mai fi ispitita! atat timp cat comunici cu altii chestii "intre tine si cel care te abordeaza" ii dai motiv de gelozie, si aici increderea se km micsoreaza!
E aiurea sa incepi de la inceput, va stiti unul pe celalalt, comportamentul, reactiile, etc, deci o sa fie ceva monoton, incearca niste distractie, si arata`i` afectiunea care se asteapta de la tine, ori... fi mai nesuferita, reprosheaza`iii ceea ce el iti reprosheaza, zii ca "tu" esti cea care nu are incredere in el, si ca el se inshealza in privinta asta, "joaca-te cu cuvintele" etc, hai ca te descurci, estifata isteata, daca situatia a devenit nasoala rau nu stiiu, nu incerca sa iti batzi joc de el, renuntza!
succes si sa ma kemati la nunta
aaaaa uitasem hmmmm mai putine vorbe, mai multe fapte!
bye
Îţi recomand să îl suni şi să îl inviţi diseară la tine, la cină. Uite şi mai multe informaţii găseşti aici
http://www.yuppy.ro/......ntica.html
Singurul mod in care il vei impresiona este sa-i dovedesti ca poate avea incredere din nou in tine. E clar ca te iubeste din moment ce a vrut sa treaca peste porcariile pe care i le-ai facut pe mess. Tu nu prea tii asa la el, este? Iti cam place sa fii in centrul atentiei. Daca il iubeai asa mult nu stateai la vrajeala cu celalalt. Gandeste-te mai bine la viata ta, analizeaza-ti sentimentele. Si apropo, vezi ca ai niste greseli de ortografie care ar trebui remediate.
Si eu am avut aceeasi problema ca tine si am regretat foarte tare, insa el m'a iertat si acum totul merge foarte bine.Nu trebuie sa ii dai cadouri ca nu au rost. Incearca sa ii demonstrezi ca te'ai schimbat...aratandu'i cat de mult il iubesti nu prin vorbe ci prin fapte. Fara pisiceli si chesti din astea... Sper sa iti fi fost de flos:*