| Ralucatha a întrebat:

Am si eu o problema si am nevoie de uh sfat. Eu acum sunt clasa a 9. Si din semestrul 1 imi place de un baiat din clasa a 12. Acesta a aflat d'abia acum 2 zile. Ieri seara am vorbit cu el si l-am intrebat daca as avea sanse la el dar mi-a zis ca nu crede. Azi la scoala, cand s-a sunat de intrare, el a venit cu doi colegii de-ai lui de afara si eu eram pe hol. [eram la laboratoru de info, si eu aveam ora la laboratoru de langa laboratoru in care avea el ora] Colegul lui i-a zis ca" uite Horia pe langa cine trecem" si el a zis " trecem pe langa printesa mea" si. dupa ma tot chema la el, ma tot alinta.etc. Cand a plecat i-am zis pa.[eram toata rosie la fata:X] si el mi-a zis " pa fulgu meu de nea" apoi cand a coborat jos in curte m-a pus o colega sa ii zic pa[eu fiind pe geam.sa strig la el]. I-am zis pa si el s-a intors si a zambit, a deschis bratele si mi-a zis sa sar la el in brate, eu i-am zis ca nu si atunci s-a intors si a plecat. Ce sa inteleg, ma place sau o face la mistosad?

5 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

Este vb de 2 posibilitati:
1/te place,.dar ii e jena ca esti mica!big grin
2/ face la misto,. caterinca,.gen:nu mi-ar strica inca una, e mica si naiva.
E clar ca ii placi!love struckwinking.100%! altfel nu s`ar fi comportat asa nici in ''gluma''.

Eu zic ca te place totusibig grin. Sa nu fi sufocanta! sa nu ii arati cat de indragostita esti!winking o sa isi bata joc asa.pentru ca e mare.Asa fac baietii mari si dragutilaughing.
Bafta multa. Si ai grija. :*:*

| Ralucatha explică (pentru unknow):

Pai am incercat sa il ignor daaar cand a zis toae alea m-am inrosit toata si m-a vazut. Si un coleg de-al lui care e cel mai bun prieten al lui, imi tot zice ca ma place dar el mi-a zis ca nu am sanse la el

| KraddyQ a răspuns:

Depinde! si eu mai fac faze din astea la scoala! daca mai vb cu el pe mess si tot asa probabil te place.

| Sandiii90 a răspuns:

Nu trebuie niciodata sa cedezi si sa i spui unui baiat cal placi, pentru ca si-o ia in cap si o sa si bata joc de tinehappy

| Ralucatha explică:

Un* ma scuzati de greseli