Citeste si tu mai mult, asa incat sa fii un partener de discutie pe masura lui. Daca ai sa intelegi si ai sa poti discuta de la egal la egal cu el, atunci nu te vei mai plictisi.
Ai putea să te-apuci şi tu de citit ca să nu mai fii habarnistă într-o astfel de discuţie.
În mod normal ar trebui să te motiveze o astfel de relaţie.
Dacă te plictiseşte, mai bine lasă-l în pace că-i pierzi timpul de pomană.
Dacă chiar zici că ţii la el, n-ar fi rău să pui şi tu mâna pe-un site serios sau pe-o carte bună. Nu neapărat pentru el, cât pentru tine!
La urma urmei nu strică niciodată să mai înveţi şi tu câte ceva.
Păi eu cu prietena mea discutăm despre ştiinţă, despre filozofie, politică, economie, geografie, civilizaţii, pfoai... niciodată nu ne plictisim. Mereu avem ceva serios şi înalt intelectual de discutat.
Noroc.
Incepe sa-i povestesti si tu telenovela de pe acasa.Asa o sa vada si el cum e!
Sictir, nu cred ca v-ar conveni sa vi se umple capul cu ceva pentru care n-aveti niciun fel de atractie. E ca si cum ar veni si v-ar povesti partenerul numai despre intrepatrunderea orbitalilor moleculari de legatura Luati-o p-asta! Parerea mea e ca tipul e imatur, egoist si nu-si da deloc silinta sa te faca sa te simti bine, vrea doar sa dea din gura si nici macar nu-i pasa daca-l asculti si te intereseaza subiectul discutat. Nu poti sa invarti fizica moleculara, biochimie, programare in Java, analiza matematica, filosofie si contabilitate- fiecare are ceva( in cel mai bun caz) la care se pricepe, mai are cate o idee... Eu zic sa nu-ti mai bati capul cu el.
Cati ani aveti? Ce sa-ti zic? incearca sa faci si tu ce face el: vorbeste despre ceva de care el nu are habar si il plictiseste cum te plictiseste pe tine stiinta... nu stiu ce altceva sa-ti zic
Ii primul? Stai calma vor mai fi altii . Nu poti fara sa ai iesiri. Sunteti diferiti. iar el saracu se vede ca nu are nici o vina. doar ca nu se pricepe la "dragoste" ca sa zic asa. la relatii mai bine zis. Toti suntem pasionati de ceva, dar uneori oamenii nu se potrivesc. Sti. poate tine la tine si o data si`o data tot o sa te desp de el pentru ca no sa-l mai suporti si atunci o sa fie mai grew, mai complicat si o sa doara mai tare. ti-as sugera ca la urmatoarea intalnire sa ai o discutie (CALMA) cu el, sa-i spui adevarul si ceea ce simti. E baiat destept, va intelege. daca nu asta este. Este primul. trebuie sa pui fericirea ta pe primul loc (intr-o astfel de relatie) si a lui in acelasi timp ca banuiesc ca daca u nu te simti bine, nici el nu ii prea bine pentru ca u nu-l asculti, nu esti ca el (adica tocilara cum ai spus u) etc . Vb s e mai bine pentru aman2 :* SAU cine stie poate pana la urma nu`i asa de "plictisitor". Incearca sa-l intelegi, sa-l accepti asa cum ii, sa-i spui sa fie altfel (binenteles daca vrea). Nu incerca sa-l schimbi, poate o va face, dar va fi doar de fatada . Sper ca. te-am ajutat intr-un fel. Succes . Bbb :*.
Te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa ii zici ca, de dragul relatiei ar putea sa mai lase stiinta si sa se preocupe si de relatia voastra, asta daca il intereseaza. Spune-i ca il iubesti dar simti ca e absent in relatie si cand vorbiti altceva in program nu are decat fizica si chimie. Eu in locul tau explodam de mult.
Pf.Complicat rau! Mai bine vorbeste cu el.Fi sincera! si spune'i ca nu te pasioneaza asemenea lucruri
WTF?
fa l sa inteleaga
cand sunteti amandoi
tu esti prim planu
nu stiintele lui
eu cand sunt cu o fata ma duce capul la tot felul de chestii
cand sunt cu prietena mea
ea este prioritatea
Doamne...Mai vad cate unul care spune sa te desparti de el, nu.Stii? Nu e bine ceea ce faci, e PREFACATORIE! Mai bine ii spui adevarul, esentialul.In orice relatie trebuie sa fie onestitate.Retragetiva undeva si incercati sa discutati despre lucrurile care va place si nu va place unul altuia.Incearca sa ii explici (fara scandal) cu cuvinte cat mai interesante si dragute.Incearca doar! Daca nu ii pasa numai de sine te va intelege.In plus:ceea ce conteaza este ca va iubiti si atata tot. Fundaa?>>