| Bybyutzzzz a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati...
Sunt impreuna cu un baiat, Cosmin, cam de pe la inceputul scolii, eu am 13 ani, iar el 14, ne intelegem foarte bine si ne iubim mult, dar la noi in scoala s-a zvonit ca o fata, Adele, cu care ma inteleg extrem de bine, i-a facut laba iubitului meu. Cosmin mi-a zis ca nu e adevarat zvonul si ca sunt doar minciuni, dar Adele a zis ca e adevarat, iar eu chiar nu mai stiu ce sa mai cred...
Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa ma despart de el sau sa-l cred si sa ne continuam relatia?

Răspuns Câştigător
| MaDeclarFan a răspuns:

Dhoamneeeeeee.........la 13 ani sa ii faca laba? Tu nu te poti gandi putin? Stai linistita si nu mai crede toate barfele, e doar o chestie care va trece.

5 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Fa cum iti spune inima...
daca ai incredere in iubitul tau...
poate fata aia nu e chiar prietena ta, poate vrea sa va desparta...bafta

| DAC a răspuns:

Si daca i-ai facut, ce? Mai grav e ca nu ti-a spus, in cazul in care e adevarat. Poate ea te minte sau poate te minte el.
Pune-i fata si in fata si confrunta-i, altfel nu o sa mai afli niciodata...

| Colourss a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat iti spune adevarul! Poate "prietena" ta Adele il place pe Cosmin si vrea sa va desparta! Deci daca ai zis ca te iubeste inseamna ca zvonul e fals iar prietena ta Adele nu iti este o prietena adevarata! Sper ca te-am ajutat!

| SilentJoker a răspuns:

laughing laughing Ce smechere copchilele din ziua de azi! big grin smecher... La 13 ani, il tii de... laughing in loc sa il tii de mana. Adele, pe la 15 ani o sa fie penala fata big grin dar ce crezi ma, ca el o sa zica " Da, asa-i! " laughing? Dar nu am inteles de ce sa te desparti? I-a facut-o, asa si? La 14 ani, mai mult s-a chinuit fata big grin Ar trebui sa o feliciti ca o face ea si nu tu, te-ar durea mana big grin La 14 ani.

| ღღღFloryღღღ a răspuns:

Din punctul meu de vedere eu zic sa-i mai dai o sansa din mai multe motive : in primul rand tu nu ai fost de fata sa fapta savarsita apoi si el este om si el greseste [daca s-a intamplat ] iar daca continua sa se spuna aceleasi lucruri s-ar putea sa fie adevarat