| ciara111 a întrebat:

am si eu o problema si nu o mai sunport! va rog sa ma ajutati! de un timp in coace tot ma cert cu prietenul meu, imi respinge sarutarile imbratisarile tot, si nu stiu ce sa mai fac, vreau sa devin si eu indiferenta, sa nu il mai sun, sa astept sa ma sune el, va rog spuneti-mi cum sa o fac, pentru ca nu pot, este primul baiat pe care il iubesc adevarat, si nu pot sa il uit, si il iubesc, dar vreau sa devin indiferenta, ajutor! funda!

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Iesi cu prietenele tale happy si asa n-o sa-l mai suni distrativaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| PrecioussGirl a răspuns:

Pei el de ce e indiferent? raised eyebrows
de ce te respinge asa?

| ciara111 explică:

Chiar nu stiu, tot spune ca are multe chesti pe cap, si nu prea are timp de mine, si vreau sa nu il mai stresez, si sa fiu indiferenta

| DiamondStph a răspuns:

Poate nu indiferenta e cheia pentru a fi dorita, dar recunosc ca ar fi o varianta. Poate trebuie sa pui problema intr-o discutie, mereu comunicarea rezolva problemele. Daca chiar iti doresti sa fi indiferenta, ocupati timpul iesind cu prietenele, citind, uitandu-te la film si evident incearca sa ii oferi mai putine momente de tandrete, atentie, dar totusi comunicand o sa poti iesi din asta problema, probabil mai bine, asa nu vei face decat sa duca la ceva urat si probabil sfarsitul relatiei, gandeste-te daca iti doreste asta, dar din cele spuse ca il iubesti nu cred ca asta vrei. Incearca o cale mai buna, prin care sa nu trbuiasca sa suferi pentru ca am trecut prin aceeasi situatie si nu cred ca e posibil sa fi indiferenta iubirii. Incearca sa discutati despre asta cat mai deschis si cat mai amiabil.