| xDSmille a întrebat:

Am si eu o problema si speram ca ma poate lamuri cineva. Bun deci am fost intr-un pub la karaoke intr-o seara si acolo era un tip cu o voce geniala. Pur si simplu m-am indragosit de vocea lui si as putea sa o ascult continuu. A doua zi l-am gasit pe facebook si l-am adaugat, mi-a dat accept si cateva like.uri pe care i le-am returnat dupa scurt timp. M-a bagat in seama si am inceput sa vorbim, mi-a cerut nr de telefon si ne-am vazut ziua urmatoare. Totul a fost chiar okay, se comporta super dragut si toate cele. Seara dupa ce am plecat i-am dat un mesaj si mi-a raspuns ceva in genul ca ar fi vrut sa il fi sarutat.A 2 zi tot eu i-am dat mesaj dar a raspuns foarte scurt, iar a 3 a zi nu mi-a raspuns deloc insa urmatoarea seara mi-a dat un mesaj in care ma intreba daca sunt la karaoke si daca nu sunt, sa merg happy si nu eram, dar m-am dus. Am stat,am vorbit si totul era din nou perfect. Acum iar nu imi raspunde la mesaje. Sincer cred ca imi place de el, dar nu am nici o idee cum sa ma comport in momentele in care el nu imi raspunde ..si nu,nu vreau sa renunt asa usor. Va rog mult,daca aveti un sfat sau o idee de ce face asa, mi-ar fi foarte de folos. Dau fundita! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| clickclicksnap a răspuns:

Cand il revezi, spune.i exact ce gandesti... ce.ai de pierdut? Daca doreste, puteti avea o relatie, castigi, daca nu cel putin ai incercat si scapi de stresul asta si de golurile dinstomac, in oricare caz, constientizezi sau nu, ai de casigat... alt raspuns nu vad a fi viabil.numai bine

5 răspunsuri:
| Skylar a răspuns:

Nu fi dinaia, are treaba...

| sofisis a răspuns:

Motive pot fi n. Poate nu ii place sa comunice prin sms-uri, poate are treaba, poate are pe cineva..etc.
Oricum si eu sunt de acord cu ante-vorbitorii mei.Intreaba-l pur si simplu.

| Oana92 a răspuns:

Poate ca nu e dependent de telefon si prefera conversatia livewinking Intreaba-l de ce nu iti raspunde la mesaje, e cel mai simplu. Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa intelegi un lucru simplu. Cand un baiat/fata place pe cineva face ce faci tu. Dai sms, chat, facebook... In cazul tau, tu ii scrii, el e doar politicos. Ok? Faptul ca ati iesit impreuna a fist doar pentru ca avea nevoie de cineva cu care sa iti petreaca timpul liber. E posibil sa aiba prietena sau sa vrea una care la randul ei e intr-o relatie. Asa ca, sfatul meu este sa privesti in alta parte. Nu astepta pe tinerel, e clar ca te vede ca pe o amica si cam atat. Asta e ceea ce cred eu. Toate cele bune.

| Alexandra_Alexa_1993 a răspuns:

Faptul ca nu iti raspunde la mesaje este deranjant pentru o fata.
Dar cred ca acum de abia va cunoasteti si nu ar trebui sa il tragi la raspundere pentru ca se va simti ciudat.
Va ve'ti cunoaste ma bine si atunci vei putea sa ii zici tot ce vrei insa cred ca acum este prea devreme.
Lasa ca el iti va raspunde si din cate am inteles lui ii place compania ta.