Nu e problema in oja. e problema in acetona pe care o folosesti...
cel mai bine sa le aduci la culoarea normala trebuie sa folosesti acetona cea mai buna.
Http://www.sfatulmedicului.ro/asta ar trebui sa te ajute.Te sfatuiesc sa mergi la o farmacie si sa iti iei un tratament pentru ca, cred ca ai un inceput de micoza.Succes :*
Buna eu stiu ca daca fumezi ti se ingalbenesc acum nu stiu incearca un calciu ceva funda
Da.si eu am patit! Si cred ca tot din cauza ojei.desi alte persoane imi spun ca e bine sa te dai cu oja, ca iti protejeaza unghia. Si eu am probleme cu unghiile.mi se exfoliaza repede:-ss, mi s-au si ingalbenit cateva si totusi.nu am renuntat in a ma mai da cu oja. Incearca sa faci o pauza de lacul de unghii colorat.si sa te dai cu un lac transparent.iti si intareste unghiile! sau curata bine unghiile cu sare de lamaie si spala-te cu apa rece. Apoi pune albusul unui ou intr-un castronel, si stoarce si jumatate de lamaie.Amesteca bine dupa care pune putina apa minerala.Baga unghiile si tine-le cam 5-10 minute. Dupa aceea da te cu crema pe maini.Cred ca o sa functioneze, am auzit la cineva! :*
Si mie mi s-au ingalbenit nu e din cauza ojei.
e din cauza ca folosesti prea des oja...
ar trebui sa ti iei un intaritor, oja cu vitamine, ceva
oricum o sa se duca mai greu, sau niciodata.
poate cand n-o sa mai folosesti oja.atunci o sa dispara
Pai cum sa iti zic- la categoria asta intrebi asa ceva doar daca ti-ai bagat degete in cur si nu stii sa le speli. ce legatura au dragostea si sexul cu unghiile tale?
Metoda cea mai simpa este cu sucul de lamaie...te faci in fiecare seara cu o bucatica de l; amaie pe ungii sau chiar de mai multe ori pe zi.si o sa dea rezultate...
succes
KatiMe27 întreabă: