| LittleBaby a întrebat:

Buna TPU :*. am si eu o problema sad sper sa primesc cat mai multe raspunsuri sad. am fost cu un baiat 2 luni si ieri mi-a trm sms ca, vrea sa ne despartim deoarece vine vacanta si nu ne putem vedea. nu stam in aceeasi localitate doar suntem la aceeasi scoala, de cand e cu mine nu prea a mai stat cu prietenii, i-am schimbat complet orarul, ca, nu sunt genul lui de pers si il stresez, sunt geloasa( asa zicea el dar nu sunt/e chiar asawinking ). Mi-a spus ca sunt o fata frumoasa si el nu e nici primul nici ultimul meu prieten, nu trebuie sa sufar pentru el si ca ii pare rau. Am incercat sa il contactez si si-a inchis telefonul, iar mai tarziu mi-a trm un sms cu am luat o decizie nu mai dau inapoi, nu ma mai cauta te rog, asa a fost sa fie. s-a plictisit si nu mai vrea nici o relatie si ii pare rau sad...cum sa il uit mai repede?sad... cel mai bun raspuns primeste funda!:*:*:*

4 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

In primul rand, nu il mai cauta. Vine acum vacanta. Bucura-te de ea, iesi cu prietenii, distreaza-te, fa-ti un nou iubitbatting eyelashes Asa cu siguranta il vei uita! Pur si simplu nu te mai gandi la el. Daca iti vine ceva in minte de el sau auzi pe cineva vb despre el, evita subiectul, evita tot ce tine de el. Imagineza-ti ca nu exista si ca n-a existat niciodata.
Si ar mai fi interesant sa iti faci o schimbare de look, de atitudine, sa fi mai feminina. Sunt convinsa ca dupa un timp ii va parea rau ce a pierdut si se va intoarce tot el la tinewinking Arata-i totusi ca nu esti o fraiera, ci din contra, o tipa foarte inteligenta si frumoasa. Succes!

| MissL a răspuns:

Apreciez faptul ca te resemnezi si nu esti ca toate disperatele "waaaii sa ma impac cu el, cum sa fac?" imi place ca tu ai inteles si vrei sa-l uiti.
Cine poate sa te scoata din starile astea sunt doar fetele tale, prietenele, esti cat mai des, spune-le ca ai nevoie sa iesi din starea asta si sa iti vorbeasca despre orice alt subiect captivant in afara de EL. iesi asa zile la rand cu ele, o sa incepi sa uiti e el, si cand iti vei aminti iti va si indifernt...
nu uita in tot timpul asta sa nu prea dai de el, sa nu stie nimic de tine, sau daca stie ceva de tine sa stie ca esti fericita, capu` sus, sa stie ca tie iti este bine si fara el.
Muuuuuuuuuuuuuulta multa baftaaa!:*:*

| unknow a răspuns:

Sti km se spune, cui pe cui se scoatewinking deci nu poti vindeca dragostea, dacat prin dragoste! depinde de tine cat de devreme!
eu iti doresc o viazta plina de bucurii si iubire! big hug
o seara frumoasa!

Răspuns utilizator avertizat