| IOANA_1752 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema. Sunt cam plinuta si cam toata lumea rade si ma batjocureste si imi place un baiat eu am 17 si el are 23 si nu stiu ce sa fac ca nu am tupeu sa ii spun dar stiu ca si el ma place putin dar el se duce cu alte fete deoarece cred ca el vrea alt ceva decat o relatie nu stiu cum sa va spun adica sex. Ce sa fac? Astept raspuns va rog

Răspuns Câştigător
| Irinus0356 a răspuns:

Pai mai asteapta si vezi cum se comporta pe vitor nu te grabi sa nu profite de tine bafta funda:*>?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,pai eu cred ca el nu e de tine daca el vrea alt gen de relatie, tu poate vrei mai mult si un baiat care doreste doar aventuri, te poate amagi foarte mult...trebuie sa ai grija cui ii incredintezi inima ta.
Totusi daca tu vrei sa incerci sa ai o relatie cu el,atunci fa-ti curaj si vb cu el,spune-i adevarul, ca il placi, ce va urma ramane de vazut.Nu pierzi nimic daca incerci.Desi,daca e asa,genul care vrea doar sex,in plus tu poate nu ai fi dispusa sa ii oferi ce vrea,atunci nu e tocmai ok... faci cum dreosti,si in legatura cu faptul ca esti plinuta,nu te ingrijora,cine te place te accepta asa, nu conteaza doar acest aspect, esti frumoasa in felul tau; in plus la 17 ani e destul de usor sa slabesti daca chiar vrei,asta pentru tine ca sa te simti mai ok, sa ai mai multa incredere in tine, bafta.

| NoChanceForUs a răspuns:

Pai deja el nu e de nasu tau.De ce nu astepti tu sa te placa un baiat, decat sa umbli dupa altii care nu au la cunostiinta existenta ta? Si daca vrei sa scapi de efectul de "sunt plinuta" uite ce ai de facut-->http://www.tpu.ro/......-celulita/ (vezi raspunsul meu)

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Ioana, nu conteaza aspectul fizic. cel ce te iubeste te accepta asa cum esti, si da. E cam mare pentru tine, plus ca e un risc mare sa vrea cu tine doar o noapte, doua, fara sentimente. Mai bine astepti.winking

| Minks a răspuns:

Ai putea sa incepi prin a slabi. Nu e de tine, e prea mare, in cativa ani o sa vrea un copil, tu o sa fi tot o adolescenta.

| eusiatat_9429 a răspuns:

Nu trebuie sa ii bagi in seama pe cei care rad de tine, frumusetea nu sta numai in aspectul fizic. In legatura cu el, ce sa zic sincer cred ca ar trebui sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sa lamuresti acest aspect. Lasa timiditatea si actioneaza, sti vorba aia "cu rusinea mori de foame", asa ca baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca pot sa iti dau un sfat din experienta, doar ca eu sunt foarte slaba. Nu conteaza ce zice lumea pentru ca nu lumea simte si traieste in locul tau. Nu pune urechea la doi, trei frustrati care altceva mai bun nu au de facut in viata decat sa le faca zile amare altora. nu te ingrijora sunt multi baieti care prefera femeile plinute. Daca simti ca te place, pune-l la incercare pentru a iti da seama cu adevarat ce vrea. Provoaca-l, glumeste pe tema de a fi impreuna si vezi ce zice succes

| duku a răspuns:

Mai ioana eu cred ca nu conteaza la o persoana cum arata. daca iubitul tau te place asa cum esti e okey.si cu baiatul ala du-te si spune-i ca iti place de el ca nu ai nimic de pierdut.bafta