Cred ca este cazul sa te mai superi si tu pe el. Mai ales ca te-a facut mincinoasa si pentru ca nu are incredere in tine. Asta e motiv serios sa te acuze?
Daca nu se intoarce el la tine, daca nu cauta sa te impace, atunci nu are rost sa incerci nimic. El nu merita, asa cum zice si December.
Si nu cred ca prietena ta a facut asta intentionat, cum zice pisicutzamik, pentru ca oricum nu era un motiv ca prietenul tau sa se supere din atata.
Revin cu o completare. Mai bine zis cu o varianta. Ca prietenul tau s-a saturat de tine si se leaga de orice stupizenie ca sa se desparta de tine. Un motiv in plus ca sa fi mai atenta dupa cine te "sfarmi" tu.
Pana la orice, mai ai cale lunga. Asa fac baietii, se supara din te miri ce, pentru a obtine mai repede ceea ce vor.
Ce motiv ))))) ma fata, tu chiar vrei sa traiesti cu dramele astea si sa-ti fie frica ca iti face nebunu' scandal din te miri ce aberatie de motiv? Eu zic s-o lasi asa cum a picat, ca a picat bine
Buna in primul rand fata aceea nu este "prietena buna" din moment ce a bagat cearta intre voi si cred ca tu nu ai gresit cu nimic adica ce ai strigat tu webul si el nu trebuia sa se supere asa dintr-un nimic, daca il inselai punem asa ce naibii mai facea atunci? lasa-l sa te caute el daca te iubeste, tu nu face nimic! dupa aia o sa zica, ca esti disperata dupa el si asa iti va face mereu.sa lase supararea asta de copil de 3 ani si sa fie matur!
Daca acesta e motivu principal atunci e grav . Mai bine las-o asa cum e. Te trezesti mai incolo ca face pe nebunu din te miri ce. Nu are rost. Gaseste un baiat mai educat si mai rabdator.
Cred ca acel baiat a cautat motive de despartire, iar tu acum incerci sa te scoti pe tine vinovata si fata care o credeai prietena a ajuns sa faca in asa fel incat sa va certati. Parerea mea ar fi sa il lasi pe baiat sa se gandeasca ce vrea si daca te iubeste se intoarce la tine!
Ms tuturor, de ceea ce mi-atti spus mi-a fost de mare ajutor! Si in completare, el este un baiat deosebit si tine mult la mine si stiu ca se supara din motive mici, el nu suporta sa il mint dar nu am facut`o intentionat `, si nu l`am mintit, eu am sa fact tot posibilul sa ne impacam pentru ca il iubesc enorm si sunt sigura ca si el, dar are un orgoliu mare...
beausingurlamasamea întreabă: