| mady_2850 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema... Sunt de aproape de 1 an jumate cu un baiat, traim in aceias casa de un an si acum mai mult ca nici o data imi da de inteles ca ma inseala. 1 motiv e ca, cat timp a stat in tara si dupa ce sa intors in italia nu mai avea poza cu noi pe ecranul telefonului;
2 dupa ce sa intors ii dadea bipuri "varasa" cica ca sa vorbeasca cu ea pe net lucru care a durat timp de o luna si ceva;
3 faptul ca avea pe tel poze de a lu varasa aproape goala zicandu-mi ca nu erau pentru el dar dupa am descoperit ca sunt pentru el;
4 i-a lasat comentari lu varasa pe hi5 care erau ceva mai mult de niste comentari care se lasa unei verisoare;
5 verisoara lui i-a lasat si ea comentari pe hi5 care nu se lasa unui var;
6 intr-un cvomentariu care ea i. a lasat pe hi5 era scris ceva ca sunt veri;
7 intr-un timp dupa ce sa intors din tara el nu ma lasa sa stau langa el cat timp vorbea pe mess...
Nu inteleg nimic! nu stiu cum sa ma comport si ce sa fac! Voi ce credeti ca ei doi ca veri au avut o relatie? Si ce credeti despre toata treaba asta?
Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Deci pana la urma chiar sunt veri? mi se pare ceva total aiurea, dar s.ar putea sa nu ai dreptate. s.ar putea ca ei sa fie foarte apropiatsi si sa vorbeasca si despre chestii intime... dar oricum, cel mai mai bine este sa vorbesti si cu el si sa. i spui ce crezi.si pana la urma[dupa parerea mea] ar fi sa vorbitsi totsi 3! sa discutatsi si sa spuna adevarul.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i bine ce se intampla. Spune-i daca tii la mine intr-adevar termina cu "vara" asta a ta. daca nu lasa-l ca baieti se gasesc pe toate drumurile poate chiar si mai buni decat el

| AAAdelin a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbiti toti trei, dar daca nu ii crezi pe nici unul te duci la detectorul de minciuni, iat daca la iintrevarea " Ai o relarie cu ea?" raspunsul "Nu" iese negativ atunci trebuie neaparat sa ta desparti de el dupa parerea mea

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Scuză-mă că te-ntreb dar, voi trăiţi în aceiaşi casă dar vă consumaţi relaţia pe telefon şi pe hi5?!

| Blondamea a răspuns:

Nu cred ca sunt veri ci dinpotriva cred ca are o amanta asa ca ai grija! si dupa cate scrisasi uh aici se pare ca nu vrea sa inceteze cu amanta lui vb si uh cu vara asta a lui cand nu e acasa ca sa vezi

| andreeeeeeeea a răspuns:

Si eu am fost "verisoara". Prietenul meu ma insela si ma avea trecuta in telefon verisoara.Penibil,dar m-am despartit de el inainte sa fie prea tarziu happy