| piciuk a întrebat:

am si eu o problema.sunt impreuna cu un baiat de 2 ani, eu am 19 ani, el 18. locuim impreuna, cand la el cand la mine acasa, daca ceea ce ma deranjeaza e ca in ultimele 3 luni, sa zicem asa, cand vreau sa facem dragoste, ba ca e obosit, ba ca e bolnav, ba se culca devreme, iar eu raman ca proasta, mai "sufera" si de ejaculare precoce, deci raman nesatisfacuta mai mereu.inainte faceam dragoste macar de 2 ori pe saptamana, dar in ultima vreme in astea 3 luni daca am facut de 3 ori e bine.incep sa-l urasc pentru chestia asta.sunt baieti care se roaga de iubitele lor sa o faca, iar eu ca fata trebuie sa stau sa ma rog de el! ma gandesc sa-l parasesc, dar totusi as vrea sa mai dau o sansa. aveti idei care m-ar ajuta sa "rezolv" aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| chandnisharma a răspuns:

Incearca sa il faci sa te doreasca.De exemplu, asteapta-l intr-o lenjerie sexy sau ia o atitudine mai vulgara cand faceti dragoste(adica nu mai fii cuminte asteptand, sari pe el :d s-ar putea sa vezi o schimbare), umbla mai dezbracata prin casa, fa-i un masaj cand vine de la servici si incet incet du-te spre zona intima iar apoi...:d
Daca nici una din astea nu merge inseamna ca nu are solutie problema ta si adevarul este ca e cam naspa, nici nu v-ati casatorit si aveti problema asta.Incearca metodele astea iar daca nu merg va trebui sa te gandesti mai bine la ce vrei sa faci, fiindca exista sansa ca el sa nu te mai doreasca din punct de vedere sexual, ceea ce ar putea isca certuri mai mari in viitor.Multi spun ca sexul nu conteaza dar se mint singuri, conteaza foarte mult!
Crede-ma, din pacate stiu exact prin ce treci...
Succes!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu problema ca ramai nesatisfacuta, as putea sa te ajut!

| lastman024 a răspuns:

Aolo, asa tineri si nimic nu faceti? eu am 20 de ani si locuiesc cu prietena mea de 7 luni, facem sex in fiecare zi, cateodata si de mai multe ori intr-o zi si totusi nu imi piere pofta. mi se pare destul de aiurea ca sa va culcati doar o data pe luna straight face poate e complexat de aceea exaculare precoce, dar daca ati face dragoste in fiecare zi, ar scapa de ejaculare precoce, spun asta din experienta pentru ca la inceput nu puteam mai mult de 5 min si acum pot face si cateva ore. dar totusi ar trebui sa il intrebi si pe el de ce nu vrea sa se culce cu tine si sa iti dea motive serioase nu gen sunt obosit, ma doare capul sau alte dracii. daca face prostiia asta in continuare te va pierde cu siguranta, ca pana la urma esti fata, esti tanara si trebuie sa profiti de viata.

| Vizitiul a răspuns:

Drept sa-ti spun, mi-e mila de prietenul tau. Stii de ce? Pentru ca are langa el o persoana care vede fericirea in sex. Ma tot mir cum de nu ti-a dat el papucii!? Unele dintre voi nu ar fi trebuit sa fiti inzestrate cu vagin, pe cuvant. Va bateti joc de voi si de bietii baieti.

Răspuns utilizator avertizat
| piciuk explică:

Momit - asta e! mama m-a facut fata si n-am ce face. fericirea depinde in mica parte si de sex. daca vad ca nu ma mai doreste, la ce sa stau langa el? sa ne iubim ca fratii? va veni vremea sa ne casatorim, poate intr-o zi, cine stie? cu cine fac copiii? cu vecinu?

| tarziu a răspuns:

Ori vorbesti cu el, ori il lasi. Da'i cateva zile de gandire si daca nicicum nu vorbeste deschis cu tine, maybe it's time to say goodbye. Spune'i ca prin tacerea lui intelegi ca nu te mai vrea...deci nu te va mai avea. Gandeste bine chestia sa nu regreti totusi mai incolo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca si-a gasit pe altcineva si nu te mai doreste sau poate nu ii place sa faca dragoste cu tine, daca lucreaza si e obosit trebuie sa il intelegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu te mai iubeste sau poate iai facut tu cewa

| ADIGA a răspuns:

Poate ca are o problema si nu stie cum sa tio spuna///

| Vizitiul a răspuns:

Ai vazut, deja stiai raspunsul? Nu te mai doreste...Nu vad de ce ai mai pus intrebarea. Stiu, pentru a avea activitate pe site. Apropo, copiii nu-i faci, facand sex in fiecare zi pe cum doresti tu. Este o limita.

| piciuk explică:

Momit - sincer, nu-mi pasa ce crezi

| zomby a răspuns:

Poate ca el ajunge deja "iubit" acasa...nu te-ai gandit?