Soory ....am patit si la fel anul trecut, singurul lucru ce poti face e sa lasi timpul sa treca, poate isi va da seama ca tu il iubesti cu adevarat! sau sa-l uiti, stiu ca este foare greu sa uiti persoana iubita... fa ce-ti zice inima! sper ca te-am ajutat! :*
Multumeste-i baiatului ca a fost de bun simt si nu si-a batut joc de tine. Dupa aceea il poti iubi mai departe, fara sa mai stie nimeni in afara de tine.
Vorbeste cu el fiind tu nu copia pe nimeni tu esti tu nu esti ca mine
Eu iti recomand sa il inviti la o cafea la tine acasa si cand ii pui cafea, fara sa vada ii pui 500 de vodka in ea si il obligi sa o bea. Dupa asta, totul merge de la sine
Mereu am fost eu dar mai e o problema lui ii place de alta fata; dar totusi mi-a spus ca ii pasa de mine...dar uneori nu ma baga in seama si nu stiu ce sa mai cred sunt foarte confuza
Intodeauna am fost eu dar mai este o problema lui ii place de alta fata cu totul ca mi-a spus si fata in fata ca ii pasa de mine, sau cand ma vede plangand sau afla se intereseaza de ce am plans sau chestii de genul iar alteori nici nu ma baga in seama sunt foarte confuza...
Heii... aseara am aflat ca se va muta de la noi de la scl; si nu as vrea pentru ca voi suferii mai mult, ma multumesc ca doar il vad in pauze dar daca se va muta va fi diferit nu-l voi mai vedea niciodata
Cu atat mai bine ca se muta, nu vei mai suferi, pentru ca nu-l vei mai vedea. Vei vedea pe altul in curand. Si poate de data asta iti vei face curaj sa deschizi o discutie.
Tocmai asta este problema...ca nu ma pot gandi la alt baiat decat la el si nu e usor sa uiti peste noapte o persoana la care tii de 1 an jumate
Mklj90 întreabă: