Pai e complicata treaba, daca iti face complimente si vorbeste frumos cu tine nu inseamna neaparat ca te place, poate vrea sa vb cu u asa ca amici, nu stiu e complicata situatia. eu zic sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca mai simte ceva pentru tine. si daca zice ca nu eu zic sa te calmezi ca nu e singuru baiat pe lume, sunt milioane de baieti de pamantu asta...succes si sper sa nu fi dezamagita, si poate primesc funda
In primul rand dupa felul in care a procedat el ar trebui sa se roage de tine daca sa mai fiti sau nu impreuna! Dar dupa ce a facut nu merita, nu te mai ruga de el si nu astepta pentru ca te va face si mai rau sa suferi, abia ti-ai revenit! Succes
Nu are chef de o relati e
nu-l mai baga in seama o vreme, si vezi ce vrea, daca el v-a venii la tine spune-i ca esti nehotara sau mai dai o sansa si vezi ce se intampla, daca tot asa v-a fii eu zic sa il lasi, esti tanara frumoasa si sunt atatia baiteti pe lume, nu trebuie sa suferi dupa un neghiob.
succes:*
Dupa ce ti-a facut e mai bine sa-l lasi. dar daca il iubesti enorm incepe sa fii cu el din nou da fii mai prudenta si mai indiferenta