GRESESTI! vorbeste cu el, comunica cu el, comunicarea le rezolva pe toate... vorbeste cu el si picati la un comun acord, intreaba-l daca mai are rost relatia voastra si daca e dezinteresat de ea, parerea mea e sa o lasi balta, sunt doar 4 luni inca e ok sa tai raul de la radacina daca tragi relatia de par nu o sa fii fericta (nu te lega la cap daca nu te doare), dar cel mai bine e sa discuti cu el la cel mai sincer mod, nu lua decizii pripite. Faza cu fetele in telefon e normal, sunteti la inceput probabil ca mai sunt fete care il curteaza sau foste prietene, fete pe care le cunostea inainte de a te cunoaste pe tine, ai rabdare si cominica, comunica si iar comunica asta e elementul primordial intr-o relatie. Sper sa te fii ajutat cu ceva, daca nu mai pune intrebari.
Eu raspund si cat de urgent pot, nu neaparat pentru Funda, ci sa te ajut, Sunt baiat si ca baiat uneori am nevoie de timp ca sa realizez ce se intampla in jurul meu. am nevoie de timp liber sa meditez ce am gresit, cand, si unde.
Apoi sa realizez de ce fac chesti fara rost, Iubesc, sau nu iubesc. si intr-un final iti dai seama ce si cum e bine.
Poate trebuie sa ii lasi mai mult spatiu pentru ca altfel se va desparti curand de tine adica nu-l mai suna,nu-i mai trim msj, nu-i mai cere intalniri... lasa-l in pace nu da niciun semn de viata timp de cateva zile iar daca nu te suna el sau nu-ti da intalnire, nu-ti trim msj pe tel sau pe mess e clar ca e un prost si nu te iubeste si apoi da-i u papucii inainte sa ti dea el. Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Sa fie intr-un ceas bun atunci micuto.