Dupa cate ti a facut nu stiu de te mai gandesti inca la persoana respectiva, incearca sa iti faci prieteni noi
Stiu cum e...trec si eu prin aasta de o perioada mai lunga de timp ..nici n-are rost sa zic...in fine
ideea e ca normal niciun sfat de aici nu prea te poate ajuta, si motivul e ca fiecare gandeste cumva chiar si tu poti sa asculti sfaturile insa nu e adevarat ca vei si reusii depinde cat de mult ai tinut la pers respectiva depinde cat a tinut si asa mai departe ca s ao poti uita.
insa cateva chestii cred ca te ajuta si acela este TIMPUL numai asa poti uita o persoana insa daca te gandesti mereu la ea ogic ca n-o sa reusesti pur si simplu trebuie sa accepti situatia k asa a fost sa fie si ca sa te bucuri ca s-a intamplat si poate chiar el ti-adat o lectie de viata cum ar fi k in alte relatii o sa stii ce ai de facut si te-a facut mai puternica!
ar trebui sa-l ierti la asta ma refer sa ierti ce ti-a facut fara sa-ti ceara scuze adica te impaci cu gandul cum am mai spus si gandeste-te totusi si la cat rau ti-a facut nu te gandi la amintirile frumoase fiindca daca ar fi sa fi cu el acum nu ar mai fii ca la inceput nu? gandeste cum te simti sa fii mintita mereu si asa mai departe k nu te stie respecta oricum daca e predestinat sa fiti impreuna o sa fiti tu daca il vezi fii indiferenta fate in preajma lui ca tu esti fericita si ai trecut peste poate e el orgolios dar il doare...acuma depinde...nu fii trista cine rade ACUM PLANGE MAI TARZIU IAR ROATA SE INTOARCE! BAFTA :*
Fa in asa fel incat sa nu mai interactionezi cu ea deloc. Nici direct, nici pe net si nici prin prieteni comuni
Ia gandeste-te cat rau ti-a facut si cat timp te-a luat de fraier. Si mai iesi cu prietenii, ocupa-ti timpul cu ceva.
Stiu ca e greu, dar singurul mod de a uita de acea persoana este sa-ti gasesti alte preocupari si sa nu te mai gandesti deloc la impacare!
Trebuie sa cunosti pe altcineva in loc, altfel gandul la acea persoana te va bantui o viata intreaga si in plus poti sa o uiti gandindu-te ca raul care ti l-a facut nu merita iertat
Sper sa te ajute...
Problema mea e ca nici nu am chef sa ies pe afara sunt cu moralul la pamant si sa gasesc alta preocupare decat sa ascult muzica nu stiu
Nu merita sa ierti o persoana care ti-a facut toate aceste lucruri, chiar daca il iubesti, de fiecare data cand te gandesti la El gandeste-te si la toate lucrurile pe care ti le-a facut, asta te va ajuta sa il uiti mai repede. P.S : Nu cauta alinare in alti baieti, stai singura un timp, pana uiti. dupa daca gasesti o persoana in care poti avea iar incredere, go for it
Buna! Si eu am fost in aceeasi situatie crede'ma mi-a fost foarte greu sa uit acea persoana. Mi'a facut multe dar pentru ca il iubeam ii dadeam a2-a sansa. Cu timpul l'am uitat, incearca sa fii intr'o relatie cu altcineva si asa poate o sa o uiti! Sper ca te'am ajutat
AndrewTate7789 întreabă: