Bravo lui daca e popular, dar sa stii ca asta nu inseamna ca e si fitos, cu aere sau cum mai cred unii.Sincer sa fiu, pe mine nu ma intereseaza cum e fata pe care o plac, nu imi pasa ca are mai stiu eu ce statut fata de cei din scoala, asa ca ma indoiesc daca el gandeste altfel decat mine in aceasta privinta. Asa ca tu nu trebuie sa faci mare lucru. Cere-i prietenia pe facebook, ia-i ID-ul, vorbiti pe cale virtuala daca nu merge din prima ochi in ochi.Crede-ma, un baiat cedeaza usor in fata unei fete dragute, iar restul merge de la sine. Sper ca te-am ajuntat! Mult noroc si numai bine!
Andra, cel mai ușor este să încearci să te apropii de prietenii lui. Află ce-i place și dacă îți place și ție ceva care îi place lui, încearcă să construiești o abordare pe acea temă. Spre exemplu, poate mergeți la același concert.
Dar, dacă el este popular, atunci probabil că va prefera să aleagă cele mai „ușoare" ținte. Și nu cred că ți-ai dori să fii una dintre cele pe care le uită a doua zi. Mai ales pentru că, peste câteva luni, sau un an, cu siguranță îți va plăcea și ție de alt băiat :-)
Una peste alta, te rog tare mult să eviți să folosești prescurtările și să scrii corect, pentru că n-am înțeles a doua parte a întrebării tale. Măcar de te-ar face să pari mai „cool" :-)
HappynewCenusa întreabă: