| Iasmina_Larisa_1997 a întrebat:

am si eu o situatie mai complicata, incep prin a zice ca am avut o relatie de un an si jumatate care m-a distrus psihic si fizic, dupa un timp am intrat in alta intr-un moment cand tot ce voiam era o escapada sexuala, am tendinta de nimfomanie ( am 19 ani) dar ma si atasez repede. Din aventura aceea a iesit o relatie pana la urma este de aproape un an dar in ultimul timp pur si simplu devin tot mai rece, el imi arata afectiune si iubire, cam tot ce as putea dori doar ca eu sunt inca blocata in trecut si cu gheata in suflet iar pe plan sexual desi sunt satisfacuta nu prea tine sentimetul. Uneori e asa pasiv ca sunt total absenta din timpul actului si mai rau, am inceput sa am o oarecare atractie pentru fete dar totul e doar sexual, nu cred ca ma mai vad langa nimeni in viitor. Aspir spre o singuratate aparte, am discutat cu partenerul despre posibila mea plecare dar pur si simplu nu vrea sa renunte la mine iar eu sunt cumva pe niciunde plus ca ma fierbe ideea de a fi cu o tipa si nu am habar cum pot face ideea asta sa imi dispara din minte. Ma gandesc tot mai mult la ea si devin si mai rece in relatie iar dorinta de singuratate creste, in conditiile in care am lasat in urma toti prietenii si tot ce imi amintea de mine din trecut.

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ai o varsta la care esti curioasa sa experimentezi si e normal.
Nu cred ca esti nici ninfomana, nici lezbiana, nici nebuna ci doar tanara si nelinistita curioasa de viata.
Daca ti cat de putin la actualul explica-i starile prin care treci si incercati impreuna sa le rezolvati. Faceti lucuri noi care sa va binedispuna si apropie.
Nu este usor sa treci peste o relatie asa cum pusti din degete si e normal sa fi confuza, dar trecutul e trecut iar daca nu mai esti in el inseamna ca nu trebuia sa mai fi acolo.Iar in legatura cu fata, mai bine tine-o ca pe o fantezie.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa discuti cu un psiholog sau sa încerci cumva sa îți pui ordine in gânduri.