| ioana_7606 a întrebat:

am si eu problema.

Deci sa va povestesc, m-am indragostit ca o nebuna de baiatul celui mai bun prieten al tatei, in fine, e mai mare cu 4 ani, are 18 happy varsta nu prea conteaza, sincer pare foarte de trebuie, dar nu stiu cum sa'l abordez, am obsv ca ma cam fixeaza cu privirea, si altele. Am vorbit cu el pe facebook, este foarte sociabil, numai ca eu stau un grup de fete, la care daca vorbesti cu un baiat tipa si etc oh go on nu vreau sa ma fac de cacao, si as vrea sa'l nimeresc singura.
Vreau cat mai multe sfaturi.
Multumesc dn suflet!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca este sociabil,e semn bun.Dar tine cont ca e diferenta asta de varsta intre voi,si posibil,el sa vrea alte lucruri,pe care tu sa nu i le poti oferi.
Misca-te cu prudenta,cate un mic pas de fiecare data,nu-l pune in situatii penibile si,orice ar fi, nu te certa cu el sa nu ajunga si tatii vostri la cearta din asta!
Mare grija!
Si, mult noroc!

2 răspunsuri:
| ioana_7606 explică:

Cu * scuza'ti

| LeuTz a răspuns:

El e la varsta care "bat si *** ca masina de cusut" deci nu poti sa spui ca nu conteaza varsta.Nu conteaza din punctul tau de vedere dar din a lui conteaza. Daca te crezi in stare sa ii oferi ce iti cere si alte chestii nu ai treaba