Ce chestie! si eu am patit exact la fel!))
pai ce sa zic... poate e mai timid de felul lui(asa cum ne-ai spus tu) si nu prea are curaj sa te sune si sa vorbiti. suna-l tu, invita`l sa iesiti undeva...si daca el continua sa se comporte ca inainte,intreaba-l pur si simplu si vorbiti deschis. eu cu prietenul meu vorbim despre absolut orice(ii cer sfaturi in privinta hainelor si trebuie sa admit ca se pricepe! ) si daca ma deranjeaza ceva,ii zic in fata si rezolvam problema.
Este posibil sa nu stie sa se implice intr-o relatie daca e la prima, asa ca daca esti mai curajoasa ca el, fa tu primul pas:*.
Si sigur ca ii pasa de tine.
sper ca te-am ajutat:*:*:*:*:*
fundita?:X
Daca ti-a spus sa il saruti nu e chiar asa de timid.Te tine la distanta.Nu esti cam ce vrei pentru el.In lipsa, se va multumi si cu tine.Mai asteapta.
Hello TheGirlWithPoison!
Sa-ti spun o chestie. Si eu am fost cu un baiat si la fel era pentru prima data cand avea o prietena. Treaba cu telefonul a fost asemanatoare, deci orice faceam el nu ma suna, m-am gandit mai mereu la subiectu asta si pana la urma a inceput cu timpu sa numai fie asa. Acum sa ajung la concluzia ca daca tu te intelegeai f.bine cu el inainte sa fiti impreuna, e clar ca simte ceva pentru tine. E la inceput, e prima oara pentru el ca si pentru tine in schimb noi fetele gandim altfel. Da-i timp, o sa-si revina. Daca vrei sa intaresti tu relatia, suna-l tu si o s-o faca si el, sa-l impingi de la spate cum ar veni, mai ales ca e timid.
Mult succes!
Daca ai spus ca e timid...atunci te poti gandi numai la faza ca nu te sun sau nu te intreaba daca nu iesiti amandoi afara.blabla. Deci varianta mea este a doua.
Nu stie cum sa se implice intr-o relatie? ( mentionez ca la amandoi este prima relatie si suntem de acceasi varsta >- 15 ani )