anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU. Am și o întrebare. Menstruația luna trecuta mi-a venit pe 13. Luna aceasta întârzie... neavând contact sexual pana pe 16, pe 16 contact neprotejat și azi 17 venind menstruația am luat pastila de a 2a zi pentru a fi sigura ca nu voi rămâne. Am procedat bine sau?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca tot ti-a venit ciclul menstrual, care a mai fost rostul pastilei de a doua zi?
Nu are logica deloc.
Ciclul menstrual iti venise, nu erai insarcinata, foarte clar.
Plus ca erai intr-o perioada cu cea mai scazuta fertilitate posibila, deci nici o sansa de sarcina!
Sa te astepti acum la niste schimbari in organism de la pastila de a doua zi.Sangerare mai puternica sau mult mai slaba decat de obicei, ciclu intarziat, pastila asta face mai mult rau decat bine e un amalgam de hormoni foarte puternic, nu-i o guma de mestecat s-o mesteci si s-o arunci.
Nu te mai juca cu organismul si sanatatea ta.Citeste si informeaza-te corect, bubuie netul de informatie!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| Emilian65 a răspuns:

Ai procedat gresit luand pastila de a doua zi. Trebuia sa mai astepti cateva zile.

| KevinLevin a răspuns:

Apare si de la 12 ani in functie de ce inaltime daca ai 1.65 la 12 ani posibil sa apara mai repede si iti recomand sa mergi la control la ginecolog si sa iti iei abosorvante pentru protejarea zonei intime.