I-al deoparte sa nu fie nimeni pe langa voi si explica-i ca e enervant ceea ce face. explica-i ca daca te place nu e necesar sa fie placut la randul lui.
poti sa mai incerci sa vezi daca exista vreo fata careia sa-i placa de el... daca il cuplezi cu aia sigur nu iti mai face probleme(asta in cazul in care prima mea idee nu merge sau nu iti surade)
Pai dc nu inkerki sa.i akorzi si lui o sansa? poate chiar te placeee. daca tie tiar face asa un baiat pe care u il plaki u cum te.ai simntii? punete un pic in locul lui... nu stiu? dai baiatului o sansa ca nu se intampla nimic. bafta. te pup... Bettw.
Ce sa spun e o chestiune destul de dificila dar sfatul meu este sa nu il mai bagi in seama si asa isi va da si el seama ca esti in plus sau alt plan este sa il faci gelos cu un alt baiat. SUCCES! Funda?
Daca vrei poti sa-l minti ca ai o boala venerica.Stiu ca pare brutal si meschin dar poti recurge si la asta in ultima instanta.
Ignora-l,si pe mine ma place un baiat si imi spune ca ma iubeste dar nu il suport si i-am spus ca e urat si ca nu e de mine, mi se face mila de el cateodata dar nu e deloc de mine...si este idiot pentru ca eu oricum am prieten.Eu mereu il ignor,imi mai spune cateodata pe mess ca ma iubeste si lala, si el are o manie de a ma privi, gen.de a ma analiza, si asta ma enerveaza...dar cred ca sa il ignori este tot ce poti face.:*