Tu esti egoist ...ghideaza-te dupa sentimente.alege-o pe cea pe care o iubesti cat de cat sau daca conteaza asa de mult frumusetea, alege-o pe cea mai frumoasa...nu te mai gandi doar la tine.gandeste-te ca o sa sufere cineva in toata povestea asta. roata se intoarce si s-ar putea ca intr-o zi sa se intoarca impotriva ta.
Buna, nu te supara ca iti spun, dar e foarte urat din partea ta. Pune-te in locul fetelor, poate una chiar te-a iubit cu adevarat. Cum te-ai simti tu daca ai afla ca fata pe care o iubesti din tot sufletul s-a folosit de tine? Eu cred ca nu ai iubit-o sincer pe niciuna din ele, daca ai stat cu mai multe. Poate treci printr-o perioada mai grea si nici tu nu stii ce e cu tine. Eu zic sa lasi fetele in pace, nu le rani sentimentele. Eu cred ca un baiat care face o fata sa sufere si nu ii pasa, nu are inima. Mai bine desparte-te de ele si mai asteapta, fete sunt multe in lumea asta si sunt sigura ca vei gasi persoana potrivita, pe care sa o iubesti cu adevarat. Gandeste-te ca daca tu ramai cu una din ele, odata si odata tot va afla ce ai facut, adevarul iasa intotdeauna la iveala si gandeste-te ca in timp ai putea sa o incepi sa o iubesti enorm, iar atunci cand va afla nu va vrea sa mai auda de tine. Mai bine renunta acum, decat sa ajungi si tu sa suferi.