| RapperuL_7603 a întrebat:

Am stat cu mai multe odata straight face adica nu puteam rezista, venea una mai de care mai frumoasa si mai cum imi place mie tongue. dar vroiam sa raman cu una sa nu ranesc sentimentele la toate.adica ma gandesc daca stau cu toate, eu sunt fericit, dar daca stau cu toate si afla se duc toate straight face, ce sa fac? sa nu veniti cu subiecte gen : alege-o pe cea mai potrivita, gandeste-te la clipele frumoase etc. vreau raspunsuri simtzite, daca ati trecut prin asta va dati seama straight face vot.pentru cel mai impresionant rasp vot+fundawinking

2 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Tu esti egoist ...ghideaza-te dupa sentimente.alege-o pe cea pe care o iubesti cat de cat sau daca conteaza asa de mult frumusetea, alege-o pe cea mai frumoasa...nu te mai gandi doar la tine.gandeste-te ca o sa sufere cineva in toata povestea asta. roata se intoarce si s-ar putea ca intr-o zi sa se intoarca impotriva ta.

| XxLorexX a răspuns:

Buna, nu te supara ca iti spun, dar e foarte urat din partea ta. Pune-te in locul fetelor, poate una chiar te-a iubit cu adevarat. Cum te-ai simti tu daca ai afla ca fata pe care o iubesti din tot sufletul s-a folosit de tine? Eu cred ca nu ai iubit-o sincer pe niciuna din ele, daca ai stat cu mai multe. Poate treci printr-o perioada mai grea si nici tu nu stii ce e cu tine. Eu zic sa lasi fetele in pace, nu le rani sentimentele. Eu cred ca un baiat care face o fata sa sufere si nu ii pasa, nu are inima. Mai bine desparte-te de ele si mai asteapta, fete sunt multe in lumea asta si sunt sigura ca vei gasi persoana potrivita, pe care sa o iubesti cu adevarat. Gandeste-te ca daca tu ramai cu una din ele, odata si odata tot va afla ce ai facut, adevarul iasa intotdeauna la iveala si gandeste-te ca in timp ai putea sa o incepi sa o iubesti enorm, iar atunci cand va afla nu va vrea sa mai auda de tine. Mai bine renunta acum, decat sa ajungi si tu sa suferi.