| Butterflybeautiful a întrebat:

Am stat cu un baiat 2 luni, ne-am desparitit din motive diverse. Timp de 4 luni am tinut legatura cu el ma suna si inca existau sentimente. Inca il mai iubesc au trecut 6 luni, am incercat sa comunic cu altii baieti sau sa ies cu prietenele mele dar degeaba. Cand vreau sa imi creez o noua relatie, ceva ma impiedica mereu si ii refuz.
El a devenit foarte indiferent cu mine si spune la majoritatea prietenilor lui ca nu ii pasa de mine.

5 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Oamenii vor de obicei ce nu au. Lasa-l pe asta si arata-i ca poti fi fericita fara el.

| RAY a răspuns:

Bravo lui, asta e doar un capriciu atat ceva ai facut tu de te-a lasat gen inselat

| Violleta2022 a răspuns:

Si care-i intrebarea ta?
Vad ca faci o obsesie dintr-o relatie care nu a mers i nici nu are sanse sa mearga, de ce?
Se pare ca nu intelegi ca nu exista viitor cu el, tocmai pentru ca v-ati despartit dupa doar 2 luni, ceea ce spune clar ca nu a existat compatibilitate si nu exista nici o sansa sa mearga vreodata.

| NameInUse a răspuns:

Faina povesteawinking
Happy ending

| GHoST013 a răspuns:

Este prinsa inca intr-un cancer de poveste.
Intrebare nu prea ai dar o sa deduc ca vrei un sfat.
El a trecut peste, acum trebuie sa o faci si tu. Te sfatuiesc sa rupi legatura cu el, sa-ti vezi de viata ta. O sa treaca de la sine.