Nu folosi prefacatoria,iti vei ingreuna si mai mult sufletul.
Te doare cat te doare ca relatia voastra s-a sfarsit,nu-i nevoie sa-ti complici si mai mult existenta.
Sa depasesti despartirea e o lupta pe care trebuie s-o duci singura si,daca te consoleaza cu ceva,toti am trecut prin asta.
Si am supravietuit...
Plangi sa te descarci,scrie tot ce simti(intr-un jurnal,pe un blog,oriunde) ca sa nu-ti obosesti prietenele cu jalea ta vesnica,iesi din casa,plimba-te pe la vitrine,vezi comedii,asculta muzica vesela,impune-ti sa nu ti se taie picioarele cand il vezi(respira adanc,de fiecare data),incearca sa faci numai lucruri care iti fac placere,urmareste cu incapatanare sa-ti aduci bucurie in suflet.O bucurie pe zi,dar sincera! Sa poti zambi din nou.
Si uita-l,chiar fortat daca nu poti altfel.
Stiu ca nici contextul nu e de natura sa te ajute,il vezi zilnic,auzi o melodie care-ti aduce aminte de clipe fericite,treci prin locuri dragi,e groaznic.
Dar,cu cat vei reusi mai repede sa inchizi rana din tine,cu atat mai repede viata ta va deveni mai buna.
Nimic nu s-a terminat, dimpotriva, esti libera acum sa faci orice!
Vei intelege intr-o zi lucrul asta si-ti doresc sa se intample cat mai repede.
Ignora-l pe fostul cat poti, si in realitate, nu numai pe facebook.Nu cauta motiv de vorba,chiar daca stii atatea noutati despre el,nu-i cere socoteala si nu-i arata ca stii ce se intampla,cauta sa pari normala,chiar daca mori si invii de zece ori pe zi.
Invata sa te controlezi,respira rar si adanc,numara in gand,e un mod de a-ti stapani tulburarea,de cate ori ti se intampla.
Si,intr-o buna zi, te vei trezi zambind, aproape vindecata.
Rana din tine va deveni o cicatrice si-o vei purta in tine toata viata, dar vei invata sa traiesti cu ea.
Si vei simti singura, cat de puternica esti.Pentru ca singura ai depasit greutatea asta, doar tu si vointa ta!
Omul are surse nebanuite in el, poate aproape orice.
Nu lasa disperarea sa castige teren, lupta-te cu tine, alunga tristetea.
Si vei fi bine!
Faza nasoala este ca avem aceeasi prieteni.Ieri a incercat sa se bage in seama cu mine si chiar mi-a adus ciocolata.Si cand stateam afara nu l-a sunat persoana respectiva.Stiu ca nu va tine, daca prima oara nu a tinut nu va tine nici a doua oara.Si primadata tot la mine s-a intors si cand am mai fost despartiti si am avut si eu pe altcineva si el atunci tot am ajuns unul langa altul.Primadata relatia lor a durat maxim 2 saptamani.Multumesc de sfat:*
Inseamna ca esti intr-o situatie mult mai rea decat despartirea, tu astepti si speri sa se intoarca la tine!
Si, din ce spui, el isi cauta consolarea la tine...nu e bine.
Oricat l-ai iubi, nu cred ca e de demnitatea ta sa accepti sa fii mantaua lui de vreme rea si rezerva cea vesnica!
Dar, depinde ce vrei de la viata, tu hotarasti ce vrei sa fii.
Salut, eu personal nu cred ca trebuie sa creezi un comportament sau sa te prefaci cumva. Ai petrecut destul de mult timp impreuna cu el, aveti amintiri, deci trebuie sa treci peste ele. Nu te preface, in fine, nu esti obligata sa vorbesti cu el daca nu iti doresti asta. Ai nevoie de timp, gasesteti ocupatie, iar cind simti ca tii greu si vrei sa plingi, pai descaraca energia negativa, nu tine in tine. Iar dupa ce vei descarca tot amarul pe care il ai pe suflet, cind te vei elibera de gindul la el, te vei simti cu adevarat libera si fericita. Iar daca te vei preface, pai nu vei scapa niciodata de umbra lui. Bafta
Hmmm... nici nu știu ce să spun.
ar fi bine să-l ignori, să petreci mai mult timp cu prietenii tăi, să nu stai închisă în casă. trebuie să-i arăți că nu-ți pasă de el și totul va trece.
PS. încearcă să-l faci geloss)
Avem prieteni comuni si mereu ne intersectam
Pai atunci e simplu, ai ocazia sa-i arati ca nu iti pasa de el