| Sara1997 a întrebat:

am stat la prietenul meu 1 saptamana (parinti mei si ai lui au fost plecati in bulgaria) si acum e ultima seara.Maine dimineata o sa plec si vr sa fac ceva special pentru el. Vreo idee? Mentionez ca eu am 15 ani si el 16 si nu as vrea sa facem sex dar totusi m-am gandit sa ma joc putin cu mintea lui.Credeti ca sar lasa dus de val?

5 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Sa te joci cu mintea lui? vezi sa nu se joace el in adevaratul sens al cuvantului, ai grija totusi, nu amagii baiatullaughing

| Metempsihoza a răspuns:

Pregateste ceva dragut de mancare pentru el si parinti. adica ceva de familie merge mai bine happy

| BadLuckBryan a răspuns:

Sex

| Caaaaalin a răspuns:

Depinde de tine! Daca esti fata care e bunaciunea scoli lui i se aprind toate becurile.Pai dupa mine care nu am deloc succes la fete eu i-as face iubitei mele o cina romantica, dar daca ai bani poti comanda ceva Italia ca se spune ca e mancarea pasiuni! O sampanie si tu sa fi imbracata sexy casa isi dea seama ca esti o tipa care tine la el.Si daca ajungeti la la momentul pasiuni dai inainte! Scz am deschis tarziu TPU ca acum e tarziu! Imi cer scuze inca odata!

| NDave a răspuns:

Putin, ofera-i putina compasiune, nu e nevoie de sex, fa-l sa se simta bine, ofera-i ce ii place mai mult! Fa tot ce ii place lui. dar nu exagera. si daca se va intreba ce ai patit, doar spune-i ca il iubesti. si ca nu vrei sa plece niciodata de langa tine. Fa ce poti happy Succes.