Deseneaza o jungla,plaja. interiorul casei,apa,curte cu animale, flori, bijuterie etc etc etc peace and love
Buna
Poti incerca sa faci catelushi:X, pisicute, un catelus trist care tine labutele pe o usa, o pisicuta care adora sa fie mangaiata, un pui de gaina care abia iese din ou, o pisicuta care doarme pe un catel, doua pisicute cu labutele una peste cea lalta, o pisicuta in oglinda, un catel intr-un pahar... nu stiu cred ca iti vin si tie idei
Bye
Pai eu as desena o persoana cand stai la picioarele ei si bate si soarele si s-ar forma o umbra...
sau as incerca sa fac un portret al cuiva
sau ceva mai simplu... sa desenezi oameni in diferite ipostaze
sper ca-ti plac ideile
Waw e super sa ai talent la desen eu sunt varza sora mea mai mare stie sa deseneze ff bine este la liceu de arte plastice.Ea a facut un desen ff frumos cu care a si luat liceu este un desen simplu crede ea dar pentru mine este foarte greu la facut pe o coala mare de desen dar nu stiu daca il poti reusi pentru ca este mai complicat. A desenat seara de craciun cu copii care deschideau multe cadouri in fata bradului si cu mos craciun cand pleca de pe o casa foarte frumoasa si un copil mai mare care nu a luat o nota 10 la scoala si s-a suparat foarte tare statea la geam si privea cum ningea afara si un inger a venit la el si i-a spus sa nu mai planga pentru ca nu toti copii au note de 10 la scoala la el si atunci copilul a inteles si s-a dus fericit sa deschida si el cadourile lui la facut pe mai multe coli